Komt er een ‘Carnival Row’ seizoen 3 op Amazon Prime Video?

Het tweede seizoen van Carnival Row is alweer tot een einde gekomen en dat betekent dat we afscheid moeten nemen van Philo (Orlando Bloom) en Vignette Stonemoss (Cara Delevingne). Maar is het een definitief afscheid of komen er nog nieuwe afleveringen? Oftewel: komt er een Carnival Row seizoen 3 op Amazon Prime Video? In dit artikel delen we alles met je wat we tot nu toe weten.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Komt er een seizoen 2 van ‘Carnival Row’ op Amazon Prime Video?

Helaas hebben we slecht nieuws voor de fans van Carnival Row: Amazon Prime Video maakte al toen ze het tweede seizoen aankondigden bekend dat er geen derde seizoen zou volgen. Dit kwam als een behoorlijke verrassing, want daarvoor gaven de showrunners juist aan dat ze plannen hadden voor minstens vier seizoenen.

Hoofdrolspeler Orlando Bloom staat in ieder geval wel achter het abrupte einde. Tegen RadioTimes heeft hij hier het volgende over gezegd:

🗣️ “Ik hou meer van het idee om mensen smachtend naar meer achter te laten, dan alles helemaal uit te melken.”
– Acteur Orlando Bloom

Waar gaat het verhaal van ‘Carnival Row’ over?

Als een seriemoordenaar rondloopt op Carnival Row en de overheid de dood van burgers van de lagere klasse negeert, is Rycroft Philostrate, een door oorlog geharde detective, als enige bereid om de moorden te stoppen en de fragiele vrede te handhaven. Als Vignette Stonemoss, een feeënvluchteling, opduikt in de Burgue dwingt ze Philo echter rekening te houden met een verleden dat hij wilde vergeten.

TitelCarnival Row
Jaar2019-2023
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalEngels
CategorieFantasy, Mystery, Thriller
IMDb7,8 uit 71.000 stemmen
MakersTravis Beacham, René Echevarria
CastOrlando Bloom, Cara Delevingne, David Fisher

Veelgestelde vragen


Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.