Carnival Row seizoen 2 op Amazon Prime Video | Nieuws, trailer en datum

Het volwassen sprookje Carnival Row met Orlando Bloom en Cara Delevingne bleek eind 2020 voor heel wat enthousiaste reacties te zorgen. Sinds de release heeft de serie al een 7.9 uit 10 weten te scoren op IMDb en werd er maar liefst 50.000 keer gestemd. Veel liefhebbers zijn dan ook benieuwd wanneer we een vervolgseizoen van de serie kunnen verwachten. Hieronder lees je wat we tot nu toe weten van het nieuws, de release datum en de trailer van Carnival Row seizoen 2 op Amazon Prime Video.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Waar gaat het verhaal van Carnival Row over?

Ruy Díaz de Vivar is een jonge page die trouw is aan zijn meester, Sancho, de toekomstige koning van León en Castilië. Terwijl hij vecht om hogerop te komen, raakt hij dankzij zijn natuurlijke talent met een zwaard verstrikt in een samenzwering om de koning omver te werpen, wat evenveel bloedvergieten, pijn en dood zou veroorzaken voor zowel de christenen als de moslims.

Titel: Carnival Row
Jaar: 2019
Soort: Serie
Categorie: Fantasy, Mystery, Thriller
Duur: 1 seizoen
Makers: Travis Beacham, René Echevarria
Cast: Orlando Bloom, Cara Delevingne, David Fisher
IMDb: 7.9 uit 46.000 stemmen
Kijken: Bekijk nu 30 dagen gratis op Amazon Prime Video

Wanneer komt Carnival Row seizoen 2 op Amazon Prime Video?

Bij de beslissing om een serie te verlengen met een vervolgseizoen wordt altijd afgewogen of de productiekosten opwegen tegen het succes van de kijkcijfers. Gezien de populariteit en hoge waarderingen van Carnival Row, lijkt het waarschijnlijk dat de serie verlengd zal worden met een tweede seizoen. Op dit moment is hier echter helaas nog niets officieel bekend over gemaakt.

→ Vergelijkbare series met Carnival Row vind je hier 🍿

Komt er een Carnival Row seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Momenteel is nog niet bekend of er een tweede seizoen van de serie komt, dus ook een verlenging met deel 3 is nog niet bevestigd door de makers. Zodra we meer weten, vind je het nieuws op de website van Streamwijzer.

Welke teaser of trailer is er al van Carnival Row seizoen 2?

Er is jammer genoeg nog geen trailer van een eventueel tweede seizoen van Carnival Row, maar wel kun je alvast genieten van de beelden van seizoen 1.