Top 5 carnavalskleding tips voor film- en serieliefhebbers

De gezelligste tijd van het jaar komt er weer aan! Van 23 februari tot 25 februari wordt er weer volop gedanst, gezongen en gesprongen. Daarvoor wil je als echte film- of serieliefhebber natuurlijk wel een passende outfit hebben. In dit artikel geven wij onze top 5 van carnavalsoutfits voor echte streamingfans, inclusief de streamingdienst waar deze titel momenteel te bekijken is. Alaaf!

Alle carnavalskleding uit deze selectie is op deze pagina te vinden.

La Casa de Papel Netflix

1. La Casa de Papel (Netflix)

Zijn jullie het met ons eens als wij zeggen dat je geen èchte film- of seriefan bent als je nog niet van La Casa de Papel (exclusief te zien op Netflix) hebt gehoord. De Spaanstalige serie is één van de grootste hits van de afgelopen jaren en koers inmiddels af op de verschijning van seizoen 4 op 3 april 2020.

Deze outfit is niet alleen comfortabel, maar ook nog eens lekker opvallend in de massa. Mits er niet een paar anderen zijn die stiekem ook groot fan van La Casa de Papel zijn en hebben besloten om hetzelfde pak aan te schaffen.

Klik hier om naar de unisex carnavalsoutfit van La Casa de Papel te gaan!

2. Joker (Pathé Thuis & Ziggo On Demand)

Wat hebben we een geweldige Jokers gehad in de afgelopen jaren. Heath Ledger was natuurlijk fenomenaal in The Dark Knight (momenteel te zien in het Netflix aanbod), maar ook Joaquin Phoenix wist bij de Oscars van 2020 een prijs in de wacht te slepen voor beste acteur.

Joker draait momenteel nog in enkele bioscopen, maar is ook al via TVOD streamingdiensten Pathé Thuis / Ziggo On Demand en DVD / Blu-ray te bekijken. Aangezien de film is geproduceerd door Warner Bros, lijkt het er sterk op dat de mogelijk aankomende streamingdienst HBO Max de film in het aanbod op zal nemen in de toekomst.

Klik hier om meer informatie te bekijken over het Joker pak.

Dinosaurus Disney Plus

3. Dinosaurus (Disney+)

Dit pareltje kon natuurlijk niet achterblijven. Denk even niet aan de ongemakken van het pak. Denk alleen aan hoe waanzinnig leuk het is om carnaval verkleed als dinosaurus in te gaan.

Okee, we geven het toe. Op elke streamingdienst staan wel films en series over dinosaurussen. Disney+ heef echter een paar klappers in het aanbod zitten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan The Good Dinosaur (2015), Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs (2009) en de beroemde Dinosaur (2000).

Klik hier om de opblaasoutfit van de dinosaurus beter te bekijken.

Hobbit Lord Rings Videoland Netflix

4. The Hobbit (Videoland) en Lord of the Rings (Netflix)

De eeuwige strijd om welke reeks beter is blijft twee kampen scheiden: Harry Potter VS Lord of the Rings. Nou is momenteel Harry Potter nog niet op een SVOD streamingdienst te bekijken, maar lijkt het in de toekomst waarschijnlijk dat HBO Max deze in het aanbod opneemt. De reeksen van Lord of the Rings (Netflix) en The Hobbit (Videoland) zijn ondertussen wel gewoon te streamen vanuit ons koude kikkerlandje. Laat iedereen zien dat jij kamp LOTR bent door als Gandalf verkleed te gaan voor carnaval dit jaar!

Klik hier voor de carnavals outfit van The Hobbit en Lord of the Rings.

Star Trek Amazon Prime Video

5. Star Trek (Amazon Prime Video)

De nieuwste hit van Amazon Prime Video is de serie Star Trek: Picard, waarvan elke week een nieuwe aflevering op de streamingdienst verschijnt. Ben jij fan van de klassieke reeks of eerder van het nieuwe verhaal? Dat maakt allemaal niets uit, zolang je maar de blits maakt bij carnaval in deze Star Trek outfit!

Overigens zijn er momenteel ook meerdere series van Star Trek te bewonderen in het Netflix aanbod, waaronder Star Trek (1966), Star Trek: The Next Generation (1987) en Star Trek: Discovery (2017).

Klik hier voor de carnavalskleding van Star Trek.