Kijktip: déze spannende miniserie mag je niet missen

Heb je vanavond tijd om te bingen, maar heb je nog geen idee wat je moet gaan kijken? Dan hebben wij een goede kijktip voor je: vandaag heeft Canal+ Series de miniserie Carlos aan het aanbod toegevoegd. Met drie afleveringen en een ontzettend spannend verhaal is dit er zeker eentje die je er in één avondje doorheen kunt jagen. En volgens veel kijkers is dit ook nog eens een ontzettende aanrader.

→ Meld je nu aan bij Canal Digitaal en kijk gratis de eerste week live en terug naar alle voetbalwedstrijden bij ESPN 1, 2, 3 én 4, bekroonde films & series, 60+ tv-zenders en meer ✅

Dit is het verhaal van ‘Carlos’

Carlos vertelt het waargebeurde verhaal van Ilich Ramírez Sánchez, die ook wel bekend stond onder zijn bijnaam Carlos de Jackal. Hij begon als idealistische revolutionair, maar wist al snel uit te groeien tot een van ‘s werelds meest beruchte terroristen. Hij viel in twintig jaar tijd (van 1975 tot 1994) onder meer de Franse ambassade in Den Haag binnen.

De hoofdrol wordt vertolkt door Édgar Ramírez (Gold). Carlos werd door kijkers en critici geprezen. Zo ging de serie er met een Golden Globe vandoor en belonen stemmers op IMDb hem met een dikke 7,6. Volgens velen is dit dus absoluut een aanrader.

Drie redenen om de serie te kijken:
1️⃣ Meeslepende hoofdrol van de geprezen Édgar Ramírez
2️⃣ Met drie afleveringen en een speeltijd van 180 minuten perfect voor één avondje kijkplezier
3️⃣ Kijkers zijn razend enthousiast en belonen de serie met een 7,6 op IMDb

‘Carlos’ is nu te bingewatchen

Alle drie de afleveringen van Carlos zijn vandaag aan het aanbod van Canal+ Series toegevoegd. Heb je geen abonnement op deze streamingdienst? Bij Canal+ Series kijk je de eerste week gratis, waarna je vanaf €14,95 per maand al een abonnement kan afsluiten.

Met dit abonnement kan je niet alleen naar tientallen films en series kijken, maar krijg je ook toegang tot ruim 60 tv-zenders en ESPN Compleet, om ook naar alle Eredivisie-wedstrijden te kunnen kijken (plus de Keuken Kampioen Divisie, KNVB Beker, Europa League, Conference League, grote Amerikaanse sportcompetities als de NBA, NHL, NFL, MLB en nog veel meer).

Meer informatie over de serie

Carlos volgt het leven van Ilich Ramírez Sánchez, van zijn idealistische begin als revolutionair tot zijn opkomst als beruchte terrorist en uiteindelijke transformatie tot internationale misdadiger en spion.

TitelCarlos
Jaar2010
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieDrama, Misdaad
IMDb7,6 uit 14.000 stemmen
CastÉdgar Ramírez Ilich, Alexander Scheer, Fadi Abi Samra, Lamia Ahmed, Karam Ghossein, Liane Sellerer

Synopsis: Canal+ Series

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.