Carice & Halina verhuizen: nóg een podcast exclusief naar Podimo

Podcastliefhebbers, opgelet! Carice van Houten en Halina Reijn hebben een spannende verandering aangekondigd aan hun luisteraars. Hun welbekende podcast Carice & Halina vindt vanaf nu exclusief zijn thuis op Podimo. Sinds woensdag 23 augustus moeten de trouwe fans zich dus wenden tot dit platform om bij te blijven met hun favoriete audioduo.

➝ Luister nu 60 dagen gratis naar Podimo, want als bezoeker van Streamwijzer wordt de kosteloze proefperiode tijdelijk verviervoudigd ✅

Nieuw thuis voor Carice van Houten en Halina Reijn

De actrices Carice van Houten en Halina Reijn, wiens vriendschap al meer dan twintig jaar voortduurt, vertrouwen hun podcast Carice & Halina voortaan toe aan Podimo. En ze zijn in goed gezelschap. Steeds meer populaire podcasts maken namelijk de sprong naar het audioplatform, waaronder Zelfspodcast, Moordcast, De Stijn, Tobi en Jeppe Show, Man man man, de podcast en nog meer veelbeluisterde producties.

Selin Karaaslan, Algemeen Directeur van het mediabedrijf De Stroom, deelt haar gedachte achter de keuze. “Bij De Stroom zijn wij constant bezig om per podcast en maker omstandigheden te creëren om inhoudelijk en commercieel het beste te kunnen presteren. Met Carice en Halina besloten wij op zoek te gaan naar een geschikt abonnementsplatform om de continuïteit en kwaliteit van de podcast te kunnen waarborgen. Al snel kwamen we erachter dat Podimo het beste past bij Carice en Halina en kijken we uit naar een duurzame samenwerking.”

Podimo verwelkomt podcast ‘Carice & Halina’ met veel plezier

Voor Podimo lijkt het een logisch doel om zo veel mogelijk geliefde podcasts ‘achter de betaalmuur’ de halen. Zo wordt de waarde van een abonnement vermeerderd. Ook makers ondervinden hier voordelen van, omdat zij op eenvoudigere wijze geld kunnen verdienen met de productie van hun podcast. Podimo deelt namelijk een deel van zijn inkomsten via verschillende structuren met de makers. Ook voor luisteraars zijn er voordelen, want exclusieve Podimo producties hoeven hierdoor niet ondertussen onderbroken te worden voor reclame-uitingen.

🗣️ “Carice & Halina is al vanaf het begin een heel openhartige, grappige en gezellige show die in mum van tijd een publiek wist op te bouwen. Wij zijn trots dat we ze kunnen overhalen om op Podimo verder te gaan. Ik ben ervan overtuigd dat we goed bij elkaar passen.”
— Tim de Gier, Head of Content bij Podimo Nederland

Hier gaat de podcast over

Carice en Halina vormen samen als hartsvriendinnen een onlosmakelijk duo. Hun gespreksonderwerpen? Die zijn altijd onvoorspelbaar en divers. Of het nu gaat om hun persoonlijke leven, hun visie over afvallen en daten of de mysterieuze zin van het leven. De twee duiken in elk topic, maar wel altijd altijd met een vleugje Groningse scherpzinnigheid en een flinke scheut hilarische verhalen.