Waar kun je de podcast ‘Carice & Halina’ luisteren?

Veel podcastliefhebbers vragen zich af hoe ze de podcast Carice & Halina luisteren kunnen. In deze podcast praten de hartsvriendinnen Carice van Houten en Halina Reijn digitaal bij, terwijl de één in New York woont en de ander onder de rook van Amsterdam. Ontdek in dit artikel of deze podcast op het moment van schrijven te beluisteren is op audiostreamingdiensten als Podimo, Spotify, Google en Apple Podcasts of dat streaming op een ander platform mogelijk is.

➝ Luister nu 60 dagen gratis naar Podimo, want als bezoeker van Streamwijzer wordt de kosteloze proefperiode tijdelijk verviervoudigd ✅

Bij welke streamingdienst kun je naar ‘Carice & Halina’ met Carice van Houten en Halina Reijn luisteren?

Dikke kans dat je ze kent van hun werk als actrice of regisseur, maar deze hilarische vrouwen hebben sinds de winter van 2023 ook een eigen podcast. Meerdere populaire podcasts zijn recentelijk echter verhuisd van een brede beschikbaarheid op al je favoriete apps naar het exclusieve aanbod van de podcastapp Podimo. Bij de podcast ‘Carice & Halina’ is dat ook sinds augustus 2023 het geval. In de onderstaande tabel vind je overzichtelijk op welke audiostreamingdienst je momenteel naar de eerdergenoemde podcast kunt luisteren.

✅ Podimo➡️ Ga meteen naar Carice & Halina bij Podimo. Hier kun je exclusief naar alle afleveringen van deze podcast luisteren. Een abonnement kost standaard de eerste 14 dagen niets, maar als bezoeker van Streamwijzer wordt deze periode tijdelijk verviervoudigd tot 2 maanden gratis luisteren.
⛔️ SpotifyIn de grote bibliotheek van Spotify’s muziek en podcasts was deze show voorheen terug te vinden, maar sinds mei 2023 verschijnen nieuwe afleveringen er niet meer online.
⛔️ Apple PodcastsBij Apple Podcasts kun je tevens luisteren naar oude afleveringen van de podcast, maar niet naar de nieuwste episodes.
⛔️ Google PodcastsGoogle Podcasts had deze productie eerder ook in zijn aanbod, maar inmiddels niet meer.

Verhaal en beelden van de podcast ‘Carice & Halina’

Een zijden draadje! Dat is waar de vriendschap van Carice van Houten en Halina Reijn momenteel aan hangt. De één zit in New York, de ander onder de rook van Amsterdam. Het tijdsverschil, de afstand en twee hele drukke levens maken het soms net lastig om contact te houden over alledaagse beslommeringen zoals hoe je kaas uit een pan krijgt of welke film de moeite waard is om te kijken, maar ook over grote levensvragen, gênante angsten en natuurlijk oude koeien die uit de sloot worden gehaald. Als stok achter de deur is er daarom nu deze podcast! Je kunt hier wekelijks meeluisteren hoe de twee hartsvriendinnen digitaal bijpraten.

Streaming informatie over de podcast

TitelCarice & Halina
Jaar2023
SoortPodcast
TaalNederlands
CategorieCultuur & Vrije Tijd, Nieuws & Politiek
ProducentMan Up, De Stroom
PresentatorenCarice van Houten, Halina Reijn

Synopsis: De Stroom