Op welke tv-zender staat Canvas (Ziggo, KPN, etc.)?

Het is een tv-zender uit België, maar ook in Nederland kun je ervan genieten: het Vlaamse kanaal Canvas. Hieronder vind je op welke zender je Canvas per provider als Ziggo, KPN, T-Mobile, etc. op tv en online kunt kijken.

Bij deze zenders op tv vind je het kanaal Canvas bij Ziggo, KPN en andere providers

Dit Belgische kanaal is eigendom van het mediabedrijf VRT, samen met zenders als Eén en Ketnet. De online tv-aanbieder NLZIET heeft een samenwerking met dit bedrijf, waardoor je hier via internet naar Canvas kunt kijken. Daarnaast is de zender vaak opgenomen in het basispakket van traditionele aanbieders van mobiel, internet en televisie. Hieronder vind je een tabel met de zender waarop je het kanaal Canvas terug kunt vinden via lineaire tv. Ook kun je via de online televisie-omgeving van aanbieders genieten van de wedstrijden. In de laatste kolom klik je op ‘Kijk direct’ om naar het zenderoverzicht te gaan op de desbetreffende website.

ProviderTv-kanaal van CanvasKijken
NLZIETOnline▶️ Kijk direct
Ziggo52▶️ Kijk direct
KPN30▶️ Kijk direct
T-Mobile22▶️ Kijk direct
Online61▶️ Kijk direct
Caiway30▶️ Kijk direct
Canal Digitaal16▶️ Kijk direct
DELTA28▶️ Kijk direct
Solcon30▶️ Kijk direct
Youfone41▶️ Kijk direct

Gratis kijken Formule 1 in Nederland via Canvas

Een van de voordelen van Canvas is dat er via VRT wel eens populaire sportuitzendingen in het aanbod worden opgenomen. Zo kun je bijvoorbeeld in 2022 online en op tv bij Canvas naar de kwalificatie en race van de F1 GP van België op het circuit Spa-Francorchamps kijken. Je vindt er alles over in het artikel 👉 Formule 1: Grand Prix van België is gratis online te zien.


Afbeelding ter illustratie