Waar kan ik de film Candyman (2021) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Candyman (2021) online kijken kunnen. In dit angstaanjagende vervolg op de legendarische horrorfilm uit 1992 gaan we terug naar de nu gerenoveerde buurt in Chicago waar de legende van de bovennatuurlijke moordenaar met haak als hand ooit begon. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland, Pathé Thuis of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film Candyman (2021) online kijken?

✅ Pathé Thuis: Bij deze streamingdienst kun je de horrorfilm nu al zien. Ga direct naar Candyman bij Pathé Thuis.

⛔️ Deze film is op het moment van schrijven niet te zien in het Nederlandse aanbod van streamingdiensten als Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of Videoland.

Verhaal van Candyman (2021)

Zeg zijn naam niet. In dit vervolg op de eerste en gelijknamige film uit 1992 keren we terug naar de nu gerenoveerde buurt in Chicago waar de legende begon. Daar worden de bewoners al decennia geteisterd door een spookverhaal over een bovennatuurlijke moordenaar met een haak waar zijn hand zou moeten zitten.

Candyman - Official Trailer 2

Streaming informatie over de film

SoortFilm
Jaar2021
TaalEngels
Duur1 uur en 31 minuten
CategorieHorror, Thriller
IMDb6,1 uit 28.000 stemmen
RegisseurNia DaCosta
CastYahya Abdul-Mateen II, Teyonah Parris, Nathan Stewart-Jarrett, Colman Domingo, Kyle Kaminsky, Vanessa Williams, Brian King, Miriam Moss, Rebecca Spence

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.