CANAL+ aanbod: alle films en series in Nederland

We hebben vorig jaar een nieuwe streamingdienst mogen verwelkomen in Nederland: CANAL+. Benieuwd welke titels je er allemaal kunt kijken? Hier vind je hoe het aanbod van films en series op de streamingdienst eruit ziet.

→ Meld je nu aan bij CANAL+ en kijk gratis de eerste week naar allerlei toffe films en series of zelfs ook naar tv en sport ✅

CANAL+ aanbod van films en series in Nederland

Dutch FilmWorks, een populaire distributeur van films als De Vuurlinie en Expend4bles, is een van de partijen die het aanbod van CANAL+ vult. Dat doen zij samen met onder andere STUDIOCANAL en Lumière. Echte contentklappers worden echter gemaakt door de enorme Lionsgate en zelfs de videodienst Viaplay. CANAL+ Group, het bedrijf achter de nieuwe streamingdienst, heeft sinds een paar maanden namelijk 23% aandelen in Viaplay. Dikke kans dat dit verband iets te maken heeft met de uitwisseling van content, net als de penibele financiële situatie waarin Viaplay zich momenteel bevindt.

Alle films en series die nu op CANAL+ in Nederland te zien zijn

Maar natuurlijk wil je weten: welke films en series staan er momenteel precies op CANAL+ in Nederland? Die film- en seriestudio’s zijn leuk om te weten, maar we willen titels horen! In het onderstaande overzicht vind je welke content inmiddels online staat op de Nederlandse versie van de streamingdienst. Dat zijn al meer dan 500 films en series. Deze zijn standaard gesorteerd op IMDb-score, maar je kunt met de pijltjes en zoekfunctie zelf ook alfabetisch, soort, jaar en categorie als volgorde selecteren. Verder vind je onder de tabel meer informatie over de soorten films en series op het video on demand-platform.