Waar kun je de serie ‘Camden’ (2024) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Camden (2024) online kijken kunnen. Deze serie draait om iconische wereldsterren die door de Londense wijk zijn gevormd. Hieronder geven wij aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op een van de streamingdiensten.

Waar kun je de serie ‘Camden’ (2024) online kijken?

De serie Camden ging op 29 mei 2024 in première. Hieronder hebben we op een rijtje gezet waar je hem online kunt kijken.

Disney+➡️ Ga meteen naar Camden bij Disney+. De serie ging hier op woensdag 29 mei in première.
⛔️ Amazon Prime VideoDe serie is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ HBO MaxIn het aanbod van HBO Max is deze serie momenteel niet te vinden.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de serie nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie Camden nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Camden’ (2024)

Camden verkent het kloppende muziekhart van de Britse hoofdstad en laat zien hoe de levens en carrières van iconische wereldsterren door deze Londense buurt zijn beïnvloed. Archiefbeelden, observaties en interviews vertellen de rijke muziekgeschiedenis van Camden. We horen uit de eerste hand hoe beroemde muzikanten de buurt beleefden: van hun eerste optredens tot uitverkochte zalen en hoogte- en dieptepunten uit het uitgaansleven en hun jeugdige ontdekkingstocht in de muziekwereld. Camden is een ode aan de levendige, rebelse tegencultuur door de ogen van boeiende artiesten uit heden en verleden. Het is een liefdesverklaring aan een plek in Londen die levens heeft veranderd en nog altijd een broeinest van creativiteit is.

Streaming informatie over de serie

TitelCamden
SoortSerie
Jaar2024
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieDocumentaire, Muziek
CastDua Lipa, Chris Martin, Little Simz, Nile Rodgers, Boy George, Yungblud

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.