Call The Midwife is van Netflix Nederland verwijderd, maar nu op Amazon Prime Video te zien

Het is sommige fans de laatste tijd al opgevallen: alle seizoenen van de populaire serie Call The Midwife zijn van Netflix Nederland verwijderd. Dat stond in het verdwijnsein van Netflix in maart 2019. Het is niet duidelijk of Call The Midwife weer terug nieuw op Netflix Nederland komt. Ondertussen vind je hier alle afleveringen van de populaire serie en is Call The Midwife sinds kort te zien op Amazon Prime Video.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Call The Midwife verhaal

Heidi Thomas heeft de best-selling verhalen van Jennifer Worth aangepast tot de dramaserie die Call The Midwife heet. Het speelt zich af in de jaren ’50 in East End London en volgt de net geslaagde verloskundige Jenny, die een community van nonnen aansluit die verpleegkundigen zijn in het Nonnatus House. Jenny is verrast as ze zichzelf vindt bij een convent. Ze dacht namelijk dat ze naar een klein privé ziekenhuis werd gestuurd. Ze wordt op het begin ontmoedigd door haar omgeving, maar vooral door Sister Evangelina en Sister Monica Joan. Maar Jenny zorgt stap voor stap dat ze haar weg vindt en ontwikkelt prachtige vriendschappen onder de verpleegsters.

Netflix aanbod

Streamwijzer vergelijkt het aanbod van de streamingdiensten in Nederland. Momenteel is er overzicht van films en series op NetflixVideolandZiggo GO Movies & SeriesAmazon Prime Video, Film1, NPO Start Plus en NLZIET. Het aanbod per streamingdienst vind je hier: