Seizoen 5A van Cable Girls (Las Chicas del Cable) staat nu op Netflix

Wat was het vierde seizoen van Cable Girls weer heerlijk! Benieuwd wat we allemaal weten over deel 5? Inmiddels staat het eerste deel van Las Chicas del Cable (Cable Girls) seizoen 5 sinds 14 februari 2020 op Netflix Nederland. Check hieronder wat we weten over het nieuws, de trailer en de datum van Cable Girls S5 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Cable Girls over?

Madrid, 1928. De nationale telefoonmaatschappij opent haar hoofdkantoor in het centrum van de stad en honderden meisjes staan in de rij om een baan te krijgen als telefoonoperator. De telefoonmaatschappij is op dat moment de enige plek dat de vooruitgang en moderniteit voor vrouwen vertegenwoordigt. Vier meisjes, met verschillende achtergronden, beginnen er te werken als operator. Vanaf de eerste dag worden jaloezie, afgunst en verraad vermengd met de honger naar succes, vriendschap en liefde.

Op IMDb wordt de serie Cable Girls beoordeeld met een 7.8 uit 10.

Wanneer komt Cable Girls seizoen 5 op Netflix Nederland?

Wanneer komt Cable Girls seizoen 5 op Netflix Nederland?

Sinds 14 februari 2020 is deel 1 van Las Chicas del Cable seizoen 5 op Netflix Nederland te bekijken. Wanneer seizoen 5B verschijnt, is nog niet bekend. Zodra we hier meer over weten, zal het nieuws op deze pagina geplaatst worden.

Komt er een Cable Girls seizoen 6 of is S5 het laatste seizoen van de serie?

Jammer genoeg is het na seizoen 5 afgelopen met de serie. Er zal dus geen zesde deel komen.

Welke teaser of trailer is er van Cable Girls seizoen 5?

Kijk hieronder naar de eerste beelden van seizoen 5A van Las Chicas del Cable!