BVB – AZ: live kijken op tv en online | 6 januari 2024 | Oefenwedstrijd

Ook in de winterstop wordt er gewoon gevoetbald door de clubs uit de Eredivisie, maar dan om zit optimaal voor de bereiden voor de tweede seizoenshelft. En soms zijn die matches ook gewoon te zien voor het publiek thuis. Benieuwd wanneer en waar je BVB – AZ kunt kijken? Deze partij wordt gespeeld op zaterdag 6 januari 2024 om 15:00 uur in het volgende uitverkoren stadion: het Banús Football Center. Hier vind je hoe je direct op tv en online met een live stream de match kunt zien.

BVB – AZ online kijken: live stream op zaterdag 6 januari 2024 om 15:00 uur

Hieronder hebben we per streamingdienst op een rijtje gezet of het mogelijk is om de match tussen het team uit Dortmund en de tegenstanders uit Alkmaar te kijken. Deze wordt zaterdag om 15:00 uur gespeeld. Normaal gesproken worden Eredivisie-matches op tv uitgezonden door ESPN. De meeste van hun vier kanalen zijn doorgaans betaald bij providers, maar via de streamingdienst CANAL+ kun je gratis ESPN kijken tijdens je eerste week omdat alle vier de kanalen standaard in het pakket met televisie zitten. Je kijkt dan live en terug naar alle sportwedstrijden bij ESPN 1, 2, 3 én 4, bekroonde films & series, 75+ tv-zenders en meer. Je kunt de wedstrijd overigens via de app of tv-zender kijken, maar ook onder andere met een Chromecast of via Apple TV op het grote scherm. Dit keer is het echter anders, omdat ESPN niet de uitzendrechten van oefenwedstrijden in handen heeft.

ADHet Algemeen Dagblad heeft samen met zijn regionale titels een partnership gesloten met AZ Alkmaar, waardoor je op al deze media als abonnee live de wedstrijd tegen Borussia Dortmund kunt kijken op zaterdag 6 januari 2024 om 15:00 uur.
🔀 ESPN➡️ Ga meteen naar de AZ-wedstrijden bij ESPN via Canal Digitaal. Deze match is er niet te zien, maar alle partijen uit de Eredivisie wel. De Canal Digitaal TV App maakt het mogelijk om geen moment van de Nederlandse voetbalcompetitie te missen, omdat je hier de Eredivisie zonder aanvullende kosten kunt kijken binnen elk basispakket. Je betaalt bovendien €0,00 voor de eerste week.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ HBO MaxDit video on demand-platform biedt wel abonnementen voor films & series aan, maar niet voor sport.
⛔️ NetflixBij Netflix is het niet mogelijk om naar voetbal of andere sporten te kijken.
⛔️ Prime VideoStreamingdienst Amazon Prime Video biedt in Nederland momenteel geen sportabonnementen aan.
⛔️ ViaplayBij Viaplay kijk je veel sport, waaronder Formule 1, hockey, Premier League- en Bundesliga-voetbal en darts, maar momenteel zijn deze wedstrijden er niet te zien.
⛔️ VideolandSportuitzendingen als deze worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.

Opstellingen van BVB en AZ tijdens deze oefenwedstrijd

Voetballiefhebbers zijn natuurlijk ook benieuwd naar de tweemaal elf spelers die zijn geselecteerd om direct bij de aftrap opgesteld te staan voor deze oefenwedstrijd van de Eredivisie-club. Meestal worden de opstellingen op de dag van de match ongeveer een uur van tevoren bekendgemaakt via social media. Deze match tussen BVB vs. AZ staat zaterdag om 15:00 uur op de planning, dus we verwachten iets meer dan een uur ervoor te horen wie de basisspelers zijn.

🟡 Opstelling BVB: nog niet bekend

🔴 Opstelling AZ: nog niet bekend

Terugkijken: samenvatting en hele wedstrijd BVB vs. AZ

Heb je de partij afgelopen zaterdag gemist en zou je hem graag terug willen kijken? Bij wedstrijden van clubs in de Eredivisie wordt de hele wedstrijd later ook nog vertoond bij ESPN. Dat is dit keer dus echter niet het geval. Wel is de samenvatting van de wedstrijd vaak te zien. De makkelijkste manier om deze te zoeken is door naar YouTube te gaan en ‘BVB AZ oefenwedstrijd 6 januari 2024’ in de zoekbalk in te tikken. Vervolgens kun je de belangrijkste beelden in een paar minuten terugkijken.

Alle wedstrijden van de Eredivisie in 2024 op tv en online kijken met een live stream

Alle uitzendingen van de Eredivisie volg je dit jaar in het Nederlandse streaminglandschap met een ESPN abonnement, een partij die de videodienst ESPN Watch aanbiedt en daarnaast ook vier tv-zenders heeft. Op de sportpagina van Streamwijzer vind je welke wedstrijden waar online te zien zijn met een live stream, maar ook bij welk kanaal ze op tv worden uitgezonden.

Streamingdiensten in Nederland bieden nog niet vaak sportabonnementen aan, al zijn er sommige video on demand-platforms die het wel mogelijk maken om naar voetbal te kijken. Zo kun je bij Viaplay genieten van de Engelse Premier League en Duitse Bundesliga, maar momenteel is het Nederlandse en Europese voetbal er niet te vinden. Van de laatstgenoemde continentale competities kijk je een selectie van wedstrijden onder andere via NLZIET door uitzendingen op tv-zenders.