Nu te huur bij Pathé Thuis: spectaculaire actiethriller ‘Bullet Train’

In augustus raasde Bullet Train, met Brad Pitt in de hoofdrol als onfortuinlijke huurmoordenaar, nog de Nederlandse bioscopen in en nu is deze actiethriller al online te streamen. Pathé Thuis heeft de film namelijk op maandag 3 oktober aan haar aanbod toegevoegd en vanaf vandaag is hij ook voor een lagere prijs te huren. Zo komt deze spectaculaire filmervaring eindelijk naar je eigen thuisbioscoop.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Absolute topcast in enerverende actiethriller ‘Bullet Train’

Brad Pitt is in Bullet Train Ladybug, een huurmoordenaar die altijd pech heeft en vastbesloten is zijn werk voortaan vreedzaam te verrichten. Zijn volgende klus brengt hem echter aan boord van de snelste trein op aarde, waar hij geconfronteerd wordt met dodelijke huurmoordenaars van over de hele wereld. Wat volgt is een non-stoprit die je op het puntje van je stoel laat zitten. De film is gemaakt door Deadpool 2-regisseur David Leitch, die wel gewend is om ons een spectaculaire en humoristische actiefilm voor te schotelen. Met Bullet Train is dat ook weer goed gelukt.

In deze film komt een absolute topcast samen. Brad Pitt speelt natuurlijk de hoofdrol, maar hij wordt geflankeerd door Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Andrew Koji, Hiroyuki Sanada, Michael Shannon, Benito A Martínez Ocasio (ook bekend als Bad Bunny) en Sandra Bullock. En dit is nog los van de gastrollen—die we niet gaan verklappen, maar die gegarandeerd een glimlach op je gezicht toveren.

Drie redenen om deze film te kijken:
1️⃣ Brad Pitt, Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry en andere topacteurs in de hoofdrollen
2️⃣ Een uitstekende 7,5 uit 85.000 stemmen op beoordelingssite IMDb
3️⃣ Gemaakt door topregisseur David Leitch

Vanaf 24 oktober is ‘Bullet Train’ te huur bij Pathé Thuis

Vanaf vandaag, maandag 24 oktober 2022, is Bullet Train eindelijk te huur bij TVOD-streamingdienst Pathé Thuis. Eerder kon je hem al kopen voor €13,99, maar nu kun je hem dus ook voor een lagere prijs te bekijken. Vanaf 24 oktober is de film namelijk te zien voor een prijs vanaf €4,99.

Koop je de film, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan. Je kunt hem dan zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de actiethriller vervolgens uit je bibliotheek.

Verhaal en informatie van de film

In Bullet Train zien we Brad Pitt als Ladybug, een onfortuinlijke huurmoordenaar die vastbesloten is zijn werk voortaan vreedzaam te verrichten nadat zijn klussen iets te vaak zijn ontspoord. Maar het lot lijkt Ladybug niet gunstig gezind, want aan boord van de snelste trein op aarde stevent hij in zijn nieuwe missie af op een confrontatie met dodelijke huurmoordenaars van over de hele wereld die stuk voor stuk verwante, maar tegenstrijdige doelen hebben… en moet hij het voor elkaar zien te krijgen om van de trein af te komen.

TitelBullet Train
Jaar2022
SoortFilm
Duur2 uur en 6 minuten
TaalEngels
CategorieThriller, Actie
IMDb7,5 uit 85.000 stemmen
RegisseurDavid Leitch
CastBrad Pitt, Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Andrew Koji, Sandra Bullock, Hiroyuki Sanada, Michael Shannon, Benito A. Martínez Ocasio

Synopsis: Sony Pictures Releasing (via Universal)

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.