Waar kun je de film ‘Bullet Train’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Bullet Train (2022) online kijken kunnen. In deze actiefilm speelt Brad Pitt de rol van Ladybug, een huurmoordenaar die zijn werk vreedzaam wil verrichten maar zijn klussen altijd ziet ontsporen. Hij belandt in een trein met een aantal andere dodelijke huurmoordenaars. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Bullet Train’ (2022) online kijken?

Bullet Train draaide vanaf 3 augustus 2022 in de Nederlandse bioscopen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem momenteel online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Bullet Train bij Pathé Thuis. Hier kun je de film kopen en huren. En als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Bullet Train niet in het aanbod opgenomen.
NetflixDeze film staat sinds zaterdag 4 februari op Netflix.
🔜 SkyShowtimeDe film is gedistribueerd door Sony Pictures Releasing en Universal Pictures. Dit is een filmstudio die onderdeel uitmaakt van NBCUniversal, wat op zijn beurt weer onder Comcast Corporation valt. De kans is dan ook groot dat dit bedrijf de film zal willen uitbrengen op haar nieuwe streamingdienst SkyShowtime, al is dit nog niet officieel bevestigd.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Bullet Train nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Bullet Train’ (2022)

In Bullet Train zien we Brad Pitt als Ladybug, een onfortuinlijke huurmoordenaar die vastbesloten is zijn werk voortaan vreedzaam te verrichten nadat zijn klussen iets te vaak zijn ontspoord. Maar het lot lijkt Ladybug niet gunstig gezind, want aan boord van de snelste trein op aarde stevent hij in zijn nieuwe missie af op een confrontatie met dodelijke huurmoordenaars van over de hele wereld die stuk voor stuk verwante, maar tegenstrijdige doelen hebben… en moet hij het voor elkaar zien te krijgen om van de trein af te komen.

In deze film van regisseur David Leitch (Deadpool 2) is dat nog maar het begin van een wilde, spannende non-stoprit door het hedendaagse Japan. Verder met o.a. Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Andrew Koji, Hiroyuki Sanada, Michael Shannon, Benito A Martínez Ocasio en Sandra Bullock.

BULLET TRAIN - Official Trailer (HD)

Streaming informatie over de film

TitelBullet Train
Jaar2022
SoortFilm
Duur2 uur en 6 minuten
TaalEngels
CategorieThriller, Actie
IMDb7,5 uit 29.000 stemmen
RegisseurDavid Leitch
CastBrad Pitt, Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Andrew Koji, Sandra Bullock, Hiroyuki Sanada, Michael Shannon, Benito A. Martínez Ocasio

Synopsis: Sony Pictures Releasing (via Universal)

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.