Spectaculaire actiefilm ‘Bullet Train’ staat nu op Netflix

Vandaag raast de spectaculaire actiethriller Bullet Train het aanbod van Netflix in. Deze film, waarin Brad Pitt de hoofdrol speelt als een vreedzame huurmoordenaar die het op een hogesnelheidstrein moet opnemen tegen zijn meest dodelijke collega’s, was eerder te zien op PathĂ© Thuis maar is sinds 4 februari 2023 dus ook zonder aanvullende kosten te streamen.

Brad Pitt en andere topacteurs in bloedstollende actiefilm ‘Bullet Train’

Naast Brad Pitt ga je nog veel meer topacteurs terugzien in Bullet Train. Zo komen onder meer Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Benito A Martínez Ocasio (ook bekend als Bad Bunny) en Sandra Bullock langs én zijn er een aantal hele leuke, verrassende gastrollen—maar deze gaan we nog niet verklappen. De film komt van de hand van regisseur David Leitch, die ons eerder trakteerde op films als Deadpool 2 en Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw.

We volgen in Bullet Train Ladybug (Pitt), een huurmoordenaar die altijd pech heeft en vastbesloten is zijn werk voortaan vreedzaam te verrichten. Dat wordt echter bijzonder lastig als hij voor zijn volgende klus aan boord van de snelste trein op aarde terechtkomt en geconfronteerd wordt met een aantal van zijn meest dodelijke collega’s. Wat volgt is een non-stoprit die je op het puntje van je stoel laat zitten. Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden.

BULLET TRAIN - Official Trailer (HD)

‘Bullet Train’ staat sinds 4 februari op Netflix

Vanaf vandaag (zaterdag 4 februari) staat de film op Netflix. Vanaf nu kun je hem dus eindelijk zonder aanvullende kosten vanuit huis kijken. Dit is overigens niet de enige titel die de streaminggigant in februari aan haar aanbod toevoegt. Zo komen er ook nieuwe seizoenen van topseries You (9 februari) en Outer Banks (23 februari) aan.

Bullet Train verscheen eerder al op TVOD-streamingdienst PathĂ© Thuis. Hier kun je hem zonder abonnement kopen voor €13,99 en huren vanaf €4,99. Koop je de film, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan. Je kunt hem dan zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de actiethriller vervolgens uit je bibliotheek.

→ Heb je geen Netflix-abonnement? Bekijk Bullet Train nu op Pathé Thuis 🚅

Verhaal en informatie van de film

In Bullet Train zien we Brad Pitt als Ladybug, een onfortuinlijke huurmoordenaar die vastbesloten is zijn werk voortaan vreedzaam te verrichten nadat zijn klussen iets te vaak zijn ontspoord. Maar het lot lijkt Ladybug niet gunstig gezind, want aan boord van de snelste trein op aarde stevent hij in zijn nieuwe missie af op een confrontatie met dodelijke huurmoordenaars van over de hele wereld die stuk voor stuk verwante, maar tegenstrijdige doelen hebben… en moet hij het voor elkaar zien te krijgen om van de trein af te komen.

TitelBullet Train
Jaar2022
SoortFilm
Duur2 uur en 6 minuten
TaalEngels
CategorieThriller, Actie
IMDb7,3 uit 278.000 stemmen
RegisseurDavid Leitch
CastBrad Pitt, Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Andrew Koji, Sandra Bullock, Hiroyuki Sanada, Michael Shannon, Benito A. MartĂ­nez Ocasio

Synopsis: Sony Pictures Releasing (via Universal)

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.