Disney+ komt dit jaar met film over Bruce Springsteen

Goed nieuws voor alle fans van Bruce Springsteen. Disney+ komt namelijk met een nieuwe film over de wereldberoemde zanger. De film zal Road Diary: Bruce Springsteen And The E Street Band gaan heten en gaat over de huidige tournee van de rockster. Nog beter nieuws: de film zal dit jaar nog op de streamingdienst verschijnen. In dit artikel vertellen we je er alles over.

➝ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Verhaal van ‘Road Diary: Bruce Springsteen And The E Street Band’

De Road Diary: Bruce Springsteen And The E Street Band zal gaan over de huidige concertreeks van Bruce Springsteen. De zanger toert momenteel de wereld over met zijn E Street Band. Ook in Europa geeft de rocker een aantal shows, waaronder twee avonden in Nederland. De film zal beelden bevatten van verschillende concerten tijdens deze tour. Daarnaast krijg je als kijker een unieke kijk achter de schermen en repetities voor de optredens. Uiteraard komt ook Bruce Springsteen en zijn band aan het woord en krijgen we oud archiefmateriaal te zien.

Wanneer verschijnt de film op Disney+?

De nieuwe film zal dit jaar nog op Disney+ verschijnen. Maar wanneer precies? Hoewel de officiële release datum nog niet bekend is gemaakt, weten we wel al in welke maand de film online komt. Het is nog even aftellen geblazen, maar in oktober zal Road Diary: Bruce Springsteen And The E Street Band te zien zijn. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via onze social media kanalen en via je mail.

Meer films over Bruce Springsteen

Maar Road Diary: Bruce Springsteen And The E Street Band is niet de enige film over de Amerikaanse rockster. Er zijn namelijk nog veel meer films over Bruce Springsteen gemaakt. Zo verscheen in 2019 de documentaire Western Stars en werd in 2020 de documentaire Bruce Springsteen’s Letter To You uitgebracht. Laatstgenoemde is te zien via Apple TV+.


Afbeelding ter illustratie

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.