Kersverse kijktip: romcom ‘Bros’ is sinds vandaag te streamen

Bobby en Aaron worden verliefd op elkaar en hopen daarmee dan eindelijk de ware liefde gevonden te hebben. Maar hun bindingsangst en drukbezette levens gooien roet in het eten. Kunnen ze uiteindelijk tóch hun eigen happy ending creëren? Bros is de allereerste Hollywood-romcom over twee homoseksuele mannen, werd geregisseerd door de maker van hitfilms als Bridesmaids en Knocked Up en is alleen daarom al een kijkje waard. Vanaf vandaag kun je ervoor terecht op SkyShowtime.

Ga nu naar SkyShowtime en kijk 7 dagen gratis naar allerlei films en series van Universal, DreamWorks, Sky, Peacock, Nickelodeon, Showtime, Paramount en meer ✅

Liefde en bindingsangst in romcom ‘Bros’

Bobby heeft een activistische podcast, werkt als curator voor een nieuw LGBTQ+-museum in Manhattan en heeft eigenlijk helemaal geen tijd voor de liefde, ook al verlangt hij er wel naar. Dan stuit hij op de knappe, gespierde Aaron. Ook hij is niet aan een relatie toe en daarom besluiten ze vrijblijvend met elkaar om te gaan. Maar al snel ontstaan er tóch gevoelens… en dat vinden ze allebei eigenlijk best wel eng.

Voor Bros sloegen een aantal komische talenten hun handen ineen. Regisseur Nicholas Toller (Bad Neighbors), Emmy Award-genomineerde Billy Eichner (Billy on the Street) en comedyproducer Judd Apatow (ook bekend van de serie Girls) werkten namelijk samen om ons deze fijne romcom te brengen. De film kwam in 2022 uit en werd erg positief ontvangen, wat onder meer blijkt uit de Rotten Tomatoes-scores van 89% (critici) en 90% (kijkers). De film wordt onder meer realistisch, grappig en hartverwarmend genoemd.

Nieuwe films en series op SkyShowtime in mei

Deze film is dus op donderdag 11 mei aan het aanbod van SkyShowtime toegevoegd, maar dit is niet de enige nieuwe titel die we in deze maand mogen verwelkomen. Zo komt de alom geprezen en populaire serie Yellowjackets eindelijk naar de Nederlandse streamingdienst en staat ook een Fatal Attraction-spin-off op het programma.

Benieuwd welke releases er nog op de planning staan? Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op SkyShowtime per maand of bekijk wat er binnenkort naar de videodienst gaat komen. Verder houden we je hier natuurlijk ook altijd van op de hoogte via je mail en onze social media-kanalen.

Meer informatie over de film

Comedyproducer Judd Apatow (The Big Sick) slaat de handen ineen met twee comedyreuzen, regisseur Nicholas Toller (Neighbors) en Emmy Award-genomineerde Billy Eichner (Billy on the Street) voor de volgende romcom hitfilm. Bros gaat over twee homoseksuele mannen die naar de liefde stommelen. Hun grootste obstakel blijkt echter hun eigen bindingsangst.

TitelBros
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 56 minuten
TaalEngels
CategorieKomedie, Romantiek
RegisseurNicholas Stoller, Billy Eichner
CastBilly Eichner, Luke Macfarlane

Synopsis: SkyShowtime

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.