Waar kun je de film ‘BROS’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film BROS (2022) online kijken kunnen. In deze romantische komedie vinden Bobby en Aaron liefde bij elkaar, maar zijn ze allebei te druk bezet én kampen ze met bindingsangst. Weten ze toch het beste van hun relatie te maken? In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals SkyShowtime, Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘BROS’ (2022) online kijken?

BROS draait vanaf 27 oktober 2022 in de Nederlandse bioscopen. De film is gedistribueerd door Universal Pictures. Deze filmstudio maakt onderdeel uit van NBCUniversal, wat op zijn beurt weer onder Comcast Corporation valt. De kans is dan ook groot dat dit bedrijf de film zal willen uitbrengen op haar nieuwe streamingdienst SkyShowtime, maar dit is op dit moment nog niet officieel bevestigd.

 SkyShowtime➡️ Ga meteen naar BROS bij SkyShowtime. Bij deze streamingdienst vind je de film sinds mei 2023 in het Nederlandse aanbod. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 7 dagen gratis.
 Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar BROS bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst heeft de film in december 2022 aan zijn aanbod toegevoegd. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft BROS niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is BROS nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘BROS’ (2022)

Met trots presenteert Universal Pictures dit najaar de eerste romantische komedie van een grote studio over twee homoseksuele mannen die heel misschien, mogelijk, wellicht, per ongeluk de ware liefde weten te vinden. Eventueel. Ze zijn namelijk nogal druk bezet. De combinatie van het woest-komische brein van Billy Eichner (Billy on the Street, The Lion King (2019), Difficult People, Impeachment: American Crime Story) en het meesterschap van filmhitmakers Nicholas Stoller (de Neighbors-films, Forgetting Sarah Marshall) en Judd Apatow (The King of Staten Island, Trainwreck, The Big Sick) heeft geleid tot BROS, een slimme, komische zwijmelfilm over de zoektocht naar seks, liefde en romantiek te midden van alle waanzin.

De hoofdrol in BROS wordt gespeeld door Billy Eichner, de eerste openlijk homoseksuele man die hoofdrolspeler en scenarioschrijver is van zijn eigen grote studiofilm. De film is geregisseerd door Nicholas Stoller, die samen met Eichner voor het scenario tekende. BROS is geproduceerd door Judd Apatow, Stoller en Joshua Church (co-producent Trainwreck, Step Brothers). Uitvoerend producent is Eichner.

Streaming informatie over de film

TitelBROS
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 56 minuten
TaalEngels
CategorieKomedie, Romantiek
RegisseurNicholas Stoller, Billy Eichner
CastBilly Eichner, Luke Macfarlane

Synopsis: Universal Pictures

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.