Seizoen 7 van misdaadkomedie ‘Brooklyn Nine-Nine’ is nu te zien op Netflix Nederland

Na lang wachten was sinds de zomer van 2020 dan eindelijk het zesde deel van B99 te zien op Netflix in Nederland, maar fans willen meer! Met 8 seizoenen in de maak missen er volgens hen nog 2 op de streamingdienst in NL. Lees snel verder voor het antwoord op de vraag: wanneer komt Brooklyn Nine-Nine seizoen 7 op Netflix? Ook vind je alles wat we tot nu toe weten over het nieuws, de cast en de trailer van de nieuwe afleveringen.

Wanneer komt Brooklyn Nine-Nine seizoen 7 op Netflix Nederland?

Vanaf zondag 6 februari 2022 zal het zevende seizoen van Brooklyn Nine-Nine te zien zijn op Netflix in Nederland. Dat heeft de streamingdienst ons laten weten. Om 09:00 uur ’s ochtends verschijnen alle 13 afleveringen tegelijkertijd online op de streamingdienst. In België werd dit seizoen al op 31 augustus 2022 aan het aanbod van de streaminggigant toegevoegd.

In de VS werd dit seizoen uitgezonden van 6 februari 2020 tot en met 23 april 2020. Precies 2 jaar na de startdatum van dit seizoen in Amerika heeft NBCUniversal er dus voor gekozen om de uitzendrechten beschikbaar te stellen aan Netflix Nederland.

Waar gaat het verhaal van Brooklyn Nine-Nine over?

De onvolwassen rechercheur Jake Peralta moet leren om de regels te volgen en een teamspeler te zijn als er voor zijn brigade een nieuwe hoofdinspecteur wordt aangesteld.

TitelBrooklyn Nine-Nine
Jaar2013-2021
SoortSerie
Duur8 seizoenen
TaalEngels
GenreKomedie, Misdaad
IMDb8,4 uit 279.000 stemmen
MakersDan Goor, Michael Schur
CastAndy Samberg, Melissa Fumero, Terry Crews, Joe Lo Truglio, Staphanie Beatriz, Andre Braugher, Joel McKinnon Miller, Dirk Blocker, Chelsea Peretti
KijkenBekijk direct op Netflix

Komt er een Brooklyn Nine-Nine seizoen 8 of is S7 het laatste seizoen van de serie?

Helaas is door de makers bekendgemaakt dat seizoen 8 het allerlaatste seizoen van Brooklyn Nine-Nine zal zijn. Er komt dus nog een extra set afleveringen, maar die zullen wel het slotstuk vormen.

Welke teaser of trailer is er van Brooklyn Nine-Nine seizoen 7?

Bekijk hieronder de officiële trailer van het zevende seizoen van B99.


Veelgestelde vragen


Synopsis: Netflix