Alle seizoenen van ‘Brooklyn Nine-Nine’ verdwijnen op 20 september van Netflix

Compleet uit het niets kwam er voor veel Netflix-abonnees op maandag 30 augustus ineens slecht nieuws. De komische politieserie Brooklyn Nine-Nine staat namelijk op het punt om uit het aanbod van de streamingdienst verwijderd te worden. Vanaf 20 september 2021 verdwijnen seizoen 1-6 van Netflix. Momenteel is nog niet bekend of de afleveringen van de serie zullen verhuizen naar een concurrerende streamingdienst als Amazon Prime Video of Videoland.

Alle 6 seizoenen van ‘Brooklyn Nine-Nine’ worden op 20 september 2021 verwijderd van Netflix

In een tweet van Netflix deelde de streamingdienst het jammerlijke nieuws dat er verschillende titels in het verdwijnsein van de streamingdienst zijn opgenomen. Dit wordt begeleid met de tekst: “Hoog tijd voor een B99-marathon. 🥺”

In het overzicht vinden we dat in het verdwijnsein van Netflix in september 2021 meerdere hele toffe titels te vinden zijn. Zo worden onder andere seizoen 1-6 van Brooklyn Nine-Nine verwijderd, maar ook Victorious, seizoen 5-7 van SpongeBob SquarePants, de films Despicable 3, Jumanji: The Next Level en meer…

Worden alle afleveringen van ‘Brooklyn Nine-Nine’ verplaatst naar een andere streamingdienst?

De vraag die op ieders lippen brandt, is natuurlijk of de afleveringen van Brooklyn Nine-Nine naar een andere streamingdienst zullen worden verplaatst na 20 september. Helaas is daar vooralsnog niets over bekend.

Het is ook niet, zoals in het geval van bijvoorbeeld de verwijdering van How I Met Your Mother, dat we weten dat één van Disney’s maatschappijen achter de productie zit en de serie hierdoor verschuift naar een concurrent. B99 is namelijk in eigendom van NBCUniversal. Deze maatschappij heeft series in het aanbod van verschillende streamingdiensten en kiest er soms ook voor om titels niet uit te brengen op video on demand-diensten in Nederland (zoals Manifest). Of de komische politieserie dus naar een concurrent als Videoland of Amazon Prime Video gaat, zal enkel de tijd ons kunnen leren.

B99-marathon? Kijk 6 afleveringen (2 uur per dag) tot 20 september!

Wil je nog snel alle afleveringen kijken voordat Brooklyn Nine-Nine van Netflix verdwijnt? Geen probleem, dat is te doen! Op dit moment staan er 6 seizoenen van de sitcom op Netflix. Dat zijn in totaal 130 afleveringen, verdeeld over 21 dagen. Je zult dus ongeveer 2 uur per dag moeten bingewatchen (± 6 afleveringen van 20 minuten) om je marathon op tijd af te hebben. Veel succes!

Verhaal, details en trailer van de komische misdaadserie ‘Brooklyn Nine-Nine’

De onvolwassen rechercheur Jake Peralta moet leren om de regels te volgen en een teamspeler te zijn als er voor zijn brigade een nieuwe hoofdinspecteur wordt aangesteld.

Jaar: 2013-2021
Soort: Serie
Categorie: Komedie, Misdaad
Seizoenen: 8 seizoenen
IMDb: 8,4 uit 225.000 stemmen
Makers: Michael Schur, Daniel J. Goor
Cast: Andy Samberg, Melissa Fumero, Terry Crews, Joe Lo Truglio, Stephanie Beatriz, Andre Braugher
Bestel: Bekijk direct bij Bol.com
Kijken: Bekijk direct bij Netflix