Brooklyn Nine-Nine seizoen 9 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Momenteel kun je genieten van de eerste 6 seizoenen van Brooklyn Nine-Nine op Netflix en is naar verwachting seizoen 7 dit jaar onderweg naar de streamingdienst. Eerder was al bekendgemaakt dat er een achtste deel van de serie zou volgen, maar helaas is nu naar buiten gebracht dat dat het slotstuk van de serie gaat worden. Bekijk hieronder wat we weten over de plannen voor Brooklyn Nine-Nine seizoen 9 op Netflix.

Waar gaat het verhaal van Brooklyn Nine-Nine over?

Als er een nieuwe wind gaat waaien bij het New York Police Department omdat de nieuwe baas zeer streng is en alles volgens het boekje wil doen, komt detective Jake Peralta in de problemen. Peralta heeft namelijk lak aan regels en neemt niets in het leven serieus. Dat zorgt voor onvermijdelijke botsingen tussen Jake en zijn nieuwe baas.

Titel: Brooklyn Nine-Nine
Jaar: 2013
Soort: Serie
Categorie: Komedie, Misdaad
Seizoenen: 8 seizoenen
IMDb: 8.4 uit 225.000 stemmen
Bestel: Bestel
Direct kijken via Netflix: Kijken
Meer over Brooklyn Nine-Nine op Streamwijzer vind je hier

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van Brooklyn Nine-Nine vind je hier

Komt er een Brooklyn Nine-Nine seizoen 9 op Netflix of een andere streamingdienst in Nederland?

Helaas heeft Brooklyn Nine-Nine een statement via Twitter naar buiten gebracht waaruit blijkt dat het na 8 seizoenen gedaan is met de serie. We lezen dat Dan Goor (één van de makers) vertelt dat hij samen met zijn mede-producent Mike Schur het idee van de serie had gepitcht en dat het werd geaccepteerd voor 153 afleveringen. Het bizarre was, dat dat exact het aantal was dat Goor en Schur in hun hoofd haden.

Ze geven aan ontzettend blij te zijn dat ze 8 seizoenen lang met deze cast en crew aan de serie hebben mogen werken. “Stuk voor stuk zijn ze ontzettend getalenteerd en ze zijn familie voor ons geworden. Maar boven alles voel ik me gelukkig dat we de beste fans in de wereld hebben. Fans die ons letterlijk hebben gered van [een eerdere] annulering. Fans die ons vervullen met geluk. Het eindigen van de show was een moeilijke beslissing, maar we hebben het gevoel dat dit de beste manier is om onze karakters te eren en tevens het verhaal en de kijkers. Ik weet dat mensen teleurgesteld zijn dat het verhaal eindigt, maar ik ben blij dat het zo lang heeft mogen duren. Title of my sex tape.”