‘Brooklyn Nine-Nine’ seizoen 7 komt de komende tijd niet op Netflix in Nederland

Veel liefhebbers van de populaire serie Brooklyn Nine-Nine vragen zich af of seizoen 7 van de komische politieserie binnenkort op Netflix in Nederland zal verschijnen. In België was dat op 31 augustus 2021 namelijk wel het geval, maar in Nederland niet. Helaas heeft de streamingdienst laten weten dat de rechten komen te vervallen, waardoor er geen nieuw seizoen komt op korte termijn.

Seizoen 7 van Brooklyn Nine-Nine komt niet op Netflix in Nederland, maar wel in België

Helaas weten we nog steeds niet of en wanneer het zevende seizoen van Brooklyn Nine-Nine op Netflix zal komen in Nederland. Voor België was de release op 31 augustus 2021, maar voor Nederland niet. Bovendien liet Netflix weten dat de rechten van de serie komen te vervallen en dat ze niet mogen verlengen, waardoor er geen nieuw seizoen bij zal komen op korte termijn.

Voor meer informatie zul je onze pagina over Brooklyn Nine-Nine seizoen 7 op Netflix in de gaten moeten houden. Hopelijk kunnen we je dan binnenkort alsnog verblijden met de toevoeging van het zevende seizoen van de komische politieserie aan het Nederlandse aanbod!

Tot overmaat van ramp: binnenkort verdwijnen seizoen 1-6 van Brooklyn Nine-Nine van Netflix

In een tweet van Netflix deelde de streamingdienst eerder ook al het jammerlijke nieuws dat er verschillende titels in het verdwijnsein van de streamingdienst zijn opgenomen, waaronder Brooklyn Nine-Nine. Dit wordt begeleid met de tekst: “Hoog tijd voor een B99-marathon. 🥺”

In het overzicht vinden we dat in het verdwijnsein van Netflix in september 2021 meerdere hele toffe titels te vinden zijn. Zo worden onder andere seizoen 1-6 van Brooklyn Nine-Nine verwijderd, maar ook Victorious, seizoen 5-7 van SpongeBob SquarePants, de films Despicable 3, Jumanji: The Next Level en meer…

Wil je nog snel alle afleveringen kijken voordat Brooklyn Nine-Nine van Netflix verdwijnt? Geen probleem, dat is te doen! Op dit moment staan er 6 seizoenen van de sitcom op Netflix. Dat zijn in totaal 130 afleveringen, verdeeld over 21 dagen. Je zult dus ongeveer 2 uur per dag moeten bingewatchen (± 6 afleveringen van 20 minuten) om je marathon op tijd af te hebben. Veel succes!

Verhaal, details en trailer van de serie

De onvolwassen rechercheur Jake Peralta moet leren om de regels te volgen en een teamspeler te zijn als er voor zijn brigade een nieuwe hoofdinspecteur wordt aangesteld.

Jaar: 2013-2021
Soort: Serie
Categorie: Komedie, Misdaad
Seizoenen: 8 seizoenen
IMDb: 8,4 uit 225.000 stemmen
Makers: Michael Schur, Daniel J. Goor
Cast: Andy Samberg, Melissa Fumero, Terry Crews, Joe Lo Truglio, Stephanie Beatriz, Andre Braugher
Bestel: Bekijk direct bij Bol.com
Kijken: Bekijk direct bij Netflix