‘Broken Harts’ op discovery+ legt de waarheid achter de dood van een gezin van acht bloot

In 2018 sloeg het noodlot toe voor de familie Hart. Twee vrouwen en hun zes geadopteerde kinderen reden van een klif af in Californië. Niemand overleefde het. In de nieuwe documentaire Broken Harts op discovery+ leggen onderzoekers de duistere waarheid achter de crash bloot. De anderhalf uur-durende docu staat sinds 20 mei 2021 online op de streamingdienst.

Documentaire Broken Harts is sinds 20 mei 2021 te zien op discovery+

Twee vrouwen reden in 2018 zichzelf en hun geadopteerde kinderen van een klif in Californië. Niemand heeft het overleefd. Onderzoekers leggen de duistere waarheid achter het beeldschone online leven van de familie Hart bloot en dagen een systeem uit dat zes onschuldige kinderen heeft gefaald.

In de trailer hieronder krijg je een eerste inkijkje in de nietsverhullende documentaire. Sinds donderdag 20 mei 2021 is de documentaire op discovery+ te zien. De totale speelduur is 1 uur en 25 minuten.

Het verhaal achter de ‘Hart family murders’

Het bizarre ongeluk in Californië was opvallend nieuws in de Verenigde Staten, maar domineerde vervolgens de kranten toen duidelijk was dat het met opzet was gebeurd. Zo bleek Jennifer Hart dronken te zijn terwijl ze met haar vrouw Sarah en haar zes geadopteerde kinderen in de auto zat. De klif stortte vervolgens van een klif van zo’n 30 meter aan de Stille Oceaan.

Sarah was tijdens de rit verschillende manieren aan het zoeken om een leven te beëindigen. Zo bleek later uit onderzoek dat ze dat ze onder andere had gezocht op vragen als hoe makkelijk een overdosis aan medicijnen kan worden genomen, of 500mg Benadryl een vrouw van 60 kilo kan doden en hoe lang het duurt om te sterven aan onderkoeling terwijl je verdrinkt in je auto.

Bij discovery+ is de documentaire op dit moment online te bekijken. Via de onderstaande groene knop kun je eerst 7 dagen gratis de streamingdienst uitproberen, waarna een abonnement op de streamingdienst €3.99 per maand of €39.99 per jaar kost. Veel kijkplezier gewenst!

Alles over discovery+

Op Streamwijzer vind je allerlei nieuws over discovery+ en vind je het volledige aanbod van discovery+. Ontmoet ook andere liefhebbers van discovery+ om kijktips uit te wisselen en inspiratie op te doen. Via de knop hieronder ga je direct naar de groep van discovery+ fans op Facebook.

Discovery+ in Nederland