Brighton – Manchester City: live kijken op tv en online | 24 mei 2023 | Premier League

In de hoogste Engelse voetbalcompetitie—de Premier League—is speelronde 32 met een paar weken vertraging aangebroken voor een aantal teams. Hiervan weet de uitploeg al dat ze kampioen zijn en volgend jaar Champions League mogen spelen, terwijl de thuisploeg alles op alles zal moeten zetten om op koers te blijven voor tickets voor de groepsfase van de Europa League. Benieuwd wanneer en waar je Brighton & Hove Albion – Manchester City kunt kijken? De partij wordt gespeeld op woensdag 24 mei 2023 om 21:00 uur Nederlandse tijd in het stadion van de thuisploeg in Falmer: Falmer Stadium. Hier vind je hoe je direct op tv en online met een live stream naar de wedstrijd kunt kijken.

Brighton & Hove Albion – Manchester City online kijken: live stream van de wedstrijd op woensdag 24 mei 2023 om 21:00 uur Nederlandse tijd

Het is tijd voor de uitgestelde wedstrijden van speelronde 32 van de Engelse Premier League. De uitzendingen worden dit seizoen door Viaplay verzorgd. De match tussen het team uit Falmer en de tegenstanders uit Manchester wordt woensdag om 21:00 uur Nederlandse tijd uitgezonden. Iedereen met een abonnement kan deze wedstrijd live kijken via de app, maar ook onder andere met een Chromecast of via Apple TV op het grote scherm. In de onderstaande tabel vind je een overzicht van de uitzendrechten per streamingdienst in Nederland.

Viaplay➡️ Ga meteen naar Brighton & Hove Albion – Manchester City bij Viaplay. Hier worden alle wedstrijden uit de Engelse Premier League minimaal vijf jaar lang live in Nederland uitgezonden. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je door een tijdelijke deal 12,5% korting op een jaarabonnement.
⛔️ Amazon Prime VideoAmazon’s streamingdienst Prime Video biedt momenteel geen sportabonnementen aan.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ HBO MaxDeze videodienst biedt wel abonnementen voor films & series aan, maar niet voor sport.
⛔️ NetflixBij Netflix is het niet mogelijk om naar voetbal of andere sporten te kijken.
⛔️ VideolandSportuitzendingen van de Premier League worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.
De Zerbi’s Man City Press Conference: Europa League, Pep Guardiola & Levi Colwill
PEP GUARDIOLA: THE WHOLE SQUAD IS VITAL | Press Conference | Brighton & Hove Albion v Man City

Opstellingen van Brighton & Hove Albion en Manchester City tijdens deze wedstrijd in de Premier League

Voetballiefhebbers zijn natuurlijk ook benieuwd naar de tweemaal elf spelers die zijn geselecteerd om direct bij de aftrap opgesteld te staan voor deze wedstrijd in de Premier League. Meestal worden de opstellingen op de dag van de match ongeveer een uur van tevoren bekendgemaakt via social media. Deze match tussen Brighton & Hove Albion vs. Manchester City staat woensdag om 21:00 uur op de planning, dus we verwachten iets meer dan een uur ervoor te horen wie de basisspelers zijn.

🔵 Opstelling Brighton & Hove Albion: nog niet bekend

🔴 Opstelling Manchester City: nog niet bekend

Terugkijken: samenvatting en hele wedstrijd Brighton & Hove Albion vs. Manchester City

Heb je de partij afgelopen woensdag gemist en zou je hem graag terug willen kijken? Dan zijn daar twee mogelijkheden voor. Mensen die de hele wedstrijd willen streamen, kunnen voor Brighton & Hove Albion – Manchester City terecht bij Viaplay. Bij dit video on demand-platform is het mogelijk om de match tot 48 uur terugkijken.

Daarnaast is ook de samenvatting van de wedstrijd te zien en die is voor iedereen vrij toegankelijk. De makkelijkste manier om deze te vinden is door naar YouTube te gaan en ‘Brighton & Hove Albion Manchester City Premier League 24 mei 2023’ in de zoekbalk in te tikken. Vervolgens kun je de belangrijkste beelden in een paar minuten terugkijken.

PlaatsClubPuntenGespeeldVorm
1 🏁🚨 Manchester City 🏆8836 🔻✅ ✅ ✅ ✅ ✅
2 🏁Arsenal8137❌ ❌ ✅ ✅ ❌
3 🏁Newcastle United7037➖ ✅ ➖ ❌ ✅
4 🏁Manchester United6936 🔻✅ ✅ ❌ ❌ ✅
5 🏳️Liverpool6637➖ ✅ ✅ ✅ ✅
6🚨 Brighton & Hove Albion6136 🔻✅ ❌ ✅ ❌ ✅
7Aston Villa5837➖ ✅ ❌ ❌ ✅
8Tottenham Hotspur5737❌ ❌ ✅ ❌ ➖
9Brentford5637✅ ✅ ❌ ✅ ✅
10Fulham5237➖ ✅ ✅ ❌ ❌
11Crystal Palace4437➖ ✅ ❌ ✅ ❌
12Chelsea4336 🔻❌ ➖ ✅ ❌ ❌
13Wolverhampton Wanderers4137➖ ❌ ✅ ❌ ✅
14West Ham United4037✅ ❌ ✅ ❌ ❌
15AFC Bournemouth3937❌ ❌ ❌ ✅ ✅
16Nottingham Forest3737✅ ➖ ❌ ✅ ❌
17Everton3337➖ ❌ ✅ ➖ ❌
18 🚩Leicester City3137➖ ❌ ❌ ➖ ➖
19 🚩Leeds United3137❌ ➖ ❌ ❌ ➖
20 🚩Southampton2437❌ ❌ ❌ ❌ ❌

Alle wedstrijden van de Premier League in 2023 op tv en online kijken met een live stream

De Premier League is dit jaar in handen van Viaplay, een nieuwe speler in het Nederlandse streaminglandschap. Op de sportpagina van Streamwijzer vind je welke wedstrijden waar online te zien zijn met een live stream, maar ook bij welke zender ze op tv worden uitgezonden.

Streamingdiensten in Nederland bieden nog niet vaak sportabonnementen aan, al zijn er sommige video on demand-platforms die het wel mogelijk maken om naar voetbal te kijken. Zo volg je via NLZIET meerdere wedstrijden van de Champions League, Europa League en Conference League en kun je bij Viaplay tevens genieten van de Duitse Bundesliga.