Fans van misdaadseries, opgelet! Déze nieuwe serie mag je niet missen

Het Nederlandse streaminglandschap is deze maand uitgebreid met een splinternieuwe streamingdienst: CANAL+. Het nieuwe platform is de opvolger van Canal+ Series en wordt de thuisbasis van een hele hoop toffe films en series van Europese bodem. Ook de spannende Franse politieserie The Brigade is daar te zien.

Dit is het verhaal van ‘The Brigade’

The Brigade is een eliteteam van jonge agenten die terrorisme bestrijden in de straten van Parijs. De voormalige Special Forces-soldaat Saïd is de nieuwe leider van deze organisatie en neemt hiermee de rol over van de oudere, traditionele agent Patrick. Samen met The Brigade raakt hij verwikkeld in een gevaarlijke bendeoorlog die Parijs bedreigt. Wendt hij zich net als Patrick tot het criminele circuit?

Voor deze serie zijn de acteurs een tijd lang ondergedompeld in de échte wereld van The Brigade, dus verwacht een verhaallijn die superrealistisch is. Benieuwd? Hieronder bekijk je de eerste beelden.

‘The Brigade’ staat op nieuwe streamingdienst CANAL+

Het eerste seizoen van The Brigade bestaat uit acht afleveringen van een uur. Je kunt ze sinds vrijdag 8 december iedere vrijdag vanaf 20:30 uur vinden op de nieuwe streamingdienst Canal+ en op Canal+ Series van Canal Digitaal.

De eerste 7 dagen kost je lidmaatschap bij de nieuwe streamingdienst CANAL+ je helemaal niets. Ze hebben ervoor gekozen om een gratis proefperiode van een week aan te bieden, zodat je even de tijd hebt om te kijken of de videodienst iets voor jou is. Daarna ga je €4,99 per maand betalen of €49,90 p/j. Een prima klein prijsje als je het vergelijkt met de kosten van de andere streamingdiensten in Nederland.

Alles over CANAL+

CANAL+ krijgt een indrukwekkende bibliotheek, met titels van Dutch FilmWorks (die je kent van recente films als De Vuurlinie en Expend4bles), STUDIOCANAL, Lionsgate, Lumière en zelfs Viaplay.

De streamingdienst werd op maandag 4 december gelanceerd en heeft twee pijlers: hun content is van hoge kwaliteit en heeft een Europese focus. Je kunt de app van CANAL+ nu downloaden via de bekende appstores, maar ook bij launching partner Ziggo. Dit betekent dat Ziggo-klanten de app in de Mediabox Next en Next Mini kunnen vinden.

🍿 Meer weten over CANAL+? Lees alles in dit artikel → 5 vragen en antwoorden over de nieuwe streamingdienst CANAL+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.