Bridgerton seizoen 2 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

De boeken van Julia Quinn (pseudoniem voor Julie Pottinger) over de familie Bridgerton wisten wereldwijd veel populariteit te behalen en hebben er uiteindelijk zelfs toe geleid dat Netflix besloot een nieuwe serie over dit verhaal te maken. Is dit dan de allernieuwste mix tussen Virgin River en The Crown? Liefhebbers zijn in ieder geval benieuwd wanneer het vervolgseizoen van de enorm populaire serie zal verschijnen. Bekijk hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Bridgerton seizoen 2 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Bridgerton over?

Deze serie is gebaseerd op de populaire boekenreeks en volgt de acht hechte broers en zussen van de machtige familie Bridgerton op hun zoektocht naar liefde.

Titel: Bridgerton
Soort: Serie
Jaar: 2020
Duur: 1 seizoen
Categorie: Drama, Romantiek
Makers: Chris Van Dusen
Cast: Adjoa Andoh, Julie Andrews, Jonathan Bailey
IMDb: Bekijk direct op IMDb
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Meer over Bridgerton op Streamwijzer vind je hier

Wanneer komt Bridgerton seizoen 2 op Netflix Nederland?

  • Wanneer komt Bridgerton seizoen 2 op Netflix Nederland?

    Momenteel is nog niet bekend of de serie Bridgerton gebaseerd op de boeken van Julia Quinn zal worden verlengd met een tweede seizoen door Netflix, maar als dit gebeurt zal de release waarschijnlijk tot eind 2021 of begin 2022 op zich moeten laten wachten door de duur van de productie. Zodra meer nieuws over deel 2 bekend is, zal het via je mail bekendgemaakt worden.

  • Waar kun je Bridgerton online kijken?

    Bridgerton is een Original serie van Netflix en is daarom exclusief op deze streamingdienst te bekijken.

→ Vergelijkbare series met Bridgerton vind je hier 🍿

Al voordat de officiële vernieuwing bekendgemaakt was, leken er meer dan genoeg rekenen te zijn voor een verlenging van de serie. Ten eerste geven de statistieken aan dat de serie nu al een ongekend succes is met een #5-notering in de Netflix Original-kijkcijfers en een tweede seizoen lijkt dan ook absoluut voor de hand te liggen. Hoe meer abonnees een serie streamen, hoe meer geld de titel in feite oplevert en hoe interessanter het is voor Netflix om een vervolgseizoen te produceren.

Ten tweede heeft Nicola Coughlan, de actrice die de rol van Penelope Featherington vertolkt, tegenover Variety het volgende verklaard als antwoord op de vraag wat ze weet van een tweede seizoen: “We hopen allemaal dat de serie verlengd wordt. Het is een waar genot om te maken en de kritiek is voorbij onze stoutste dromen. Maar totdat de Netflix goden naar beneden komen en ons zegenen, weten we het niet. Als het gaat zoals de boeken gaan, zou seizoen 2 logischerwijs meer over het verhaal van Anthony Bridgerton gaan en dat zou ik graag willen omdat het de show zo fris houdt en een totaal ander perspectief zou geven. Anthony is zo’n ander karakter dan Daphne.”

Ten derde en slotte heeft Netflix op dinsdag 19 januari in de brief naar aandeelhouders het volgende geschreven: “Deze titel is immens populair gebleken en we zullen later deze week wat opwindend nieuws over Bridgerton hebben.” Dit nieuws bleek inderdaad de verlenging van de serie te zijn.

Komt er een Bridgerton seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Helaas weten we momenteel nog niet hoe lang de serie Bridgerton uiteindelijk zal lopen en is dus ook nog niet bekend of er een derde deel van de serie zal volgen. Zodra we meer weten, verschijnt het nieuws op de social media kanalen en website van Streamwijzer.

Welke teaser of trailer is er van Bridgerton seizoen 2?

Er is nu nog geen trailer van een eventueel tweede seizoen van Bridgerton, maar je kunt wel alvast de officiële aankondiging van het tweede deel bekijken.

Bridgerton | Aankondiging van seizoen 2 | Netflix