Waar kun je de film ‘Breathe’ (2024) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Breathe (2024) online kijken kunnen. In deze scifi-film zit de wereld zonder zuurstof. Maya en haar dochter hebben als enigen een zuurstofpak, maar krijgen hierdoor bezoek van een levensgevaarlijk mysterieus stel. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op een van de streamingdiensten.

Waar kun je de film ‘Breathe’ (2024) online kijken?

Breathe draait sinds 2 mei 2024 in de Nederlandse bioscopen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar Breathe bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt films vaak als een van de eersten toe aan het aanbod, maar een releasedatum is er nu nog niet. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Breathe niet in het aanbod opgenomen.
🔜 HBO MaxBreathe is momenteel niet te streamen bij HBO Max. Omdat de film gedistribueerd is door Warner Bros. Entertainment, verwachten we hem hier wel in de toekomst.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ SkyShowtimeBreathe is niet te vinden in het aanbod van SkyShowtime.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Breathe’ (2024)

Nadat de aarde door gebrek aan zuurstof onbewoonbaar is geworden, leven moeder Maya en haar dochter Zora gedwongen ondergronds. Ze kunnen slechts kleine uitstapjes naar de oppervlakte maken dankzij een felbegeerd zuurstofpak dat is ontworpen door Maya’s dood gewaande echtgenoot Darius. Wanneer een mysterieus stel beweert te weten wat er met Darius gebeurd is, laat Maya ze binnen in hun bunker. Deze bezoekers blijken echter niet wie ze beweren te zijn en dat brengt moeder en dochter in een levensgevaarlijke situatie.

Streaming informatie over de film

TitelBreathe
Jaar2024
SoortFilm
Duur1 uur en 34 minuten
TaalEngels
CategorieSciencefiction, Thriller
RegisseursStefon Bristol
CastJennifer Hudson, Milla Jovovich, Quvenzhané Wallis, Common, Sam Worthington

Synopsis: Dutch FilmWorks

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.