De Breaking Bad film (El Camino) staat nu op Netflix!

Na de geweldige serie en de spin-off Better Call Saul gaat de filmwereld binnenkort ook kennismaken met de heuse Breaking Bad film, waarvan de titel El Camino wordt. Het verhaal zal gaan over wat er is gebeurd met Jesse Pinkman. In dit artikel lees je alles wat we nu weten over de film tot nu toe. Wil je alvast in de stemming komen? Breaking Bad is als serie te streamen op Netflix en anders hier te vinden.

Waar gaat het verhaal van de Breaking Bad film (El Camino) over?

Eerder waren er speculaties over de verhaallijn van de film die nu zijn bevestigd. De vraag is namelijk wat er is gebeurd met Jesse Pinkman.

Spoiler Alert

In het laatste seizoen van Breaking Bad werd Jesse namelijk ontvoerd door een groep neo-Nazis die hem ertoe dwongen Heisenberg’s blue meth te maken terwijl Walter White verdween in de wildernis om te sterven in rijkdom en eenzaamheid. Vastgeketend en gemarteld in een donkere kamer deed Jesse een onsuccesvolle poging te ontsnappen en werd hij gedwongen toe te kijken hoe Andrea werd vermoord door toedoen van zijn actie. Het eindigde pas toen Walter White, met een ego gevuld door schaamte, woede en de drang om zijn donkere roem terug te eisen, op de locatie aankwam en iedereen van de neo-Nazi crew vermoordde met een op afstand bestuurbaar machinegeweer. Nadat Jesse Todd wurgde en Walter spaarde reed hij de nacht in, vol geluk en paniek.

Jesse was misschien wel ontsnapt, maar hij was niet vrij. De verhaallijn van zijn karakter leek expres wagenwijd open te zijn gelaten met een groot vraagteken voor waar zijn leven naartoe zou gaan. Nu gaat Gilligan het karakter Jesse volgen in zijn film.

Wanneer komt de Breaking Bad film (El Camino) op Netflix Nederland?

De veelgestelde vraag is: wanneer komt de Breaking Bad film op Netflix? Vanaf 11 oktober 2019 zal de film exclusief op Netflix te zien zijn!

Welke teaser of trailer is er al van de Breaking Bad film?

Kijk hieronder de heerlijke trailer van El Camino: een Breaking Bad film!

Wat weten we tot nu toe over de film?

De beroemde acteurs die in de film te zien zijn zijn inmiddels bekend.

  • Bryan Cranston – Walter White
  • Aaron Paul – Jesse Pinkman
  • Krysten Ritter – Jane
  • Jonathan Banks – Mike
  • Jesse Plemons – Todd
  • Charles Baker – Skinny Pete
  • Matt Jones – Badger
  • Robert Forster – Ed

Het is nog niet bekend hoe de acteurs in het verhaal terug zullen keren. Zo lijkt het waarschijnlijk dat enkele personages in flashbacks zullen verschijnen gezien het verloop van het verhaal in de serie. Wat wel zeker is, is dat het genieten zal worden met zo veel prachtige acteurs in de cast van de Breaking Bad film!

Netflix aanbod

Het volledige online aanbod van alle streamingdiensten in Nederland is te vinden in de categorie online. Als je enkel naar de films en series van Netflix op zoek bent vind je die in het Netflix aanbod.