Waar kun je de serie ‘Brawn: The Impossible Formula 1 Story’ online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Brawn: The Impossible Formula 1 Story (2023) online kijken kunnen. In deze vierdelige serie worden door acteur Keanu Reeves meerdere formule 1-iconen geïnterviewd. Hieronder geven wij aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime VideoDisney+HBO MaxNetflixPathé Thuis, SkyShowtimeViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘Brawn: The Impossible Formula 1 Story’ (2023) online kijken?

Hieronder hebben we op een rijtje gezet waar je de vierdelige serie online kunt kijken op het moment van schrijven.

Disney+➡️ Ga meteen naar Brawn: The Impossible Formula 1 Story bij Disney+. Hier verscheen de serie op 15 november 2023, waardoor je alle vier de afleveringen met een abonnement kosteloos kunt streamen.
⛔️ HBO MaxIn het aanbod van HBO Max is deze serie momenteel niet te vinden.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ Pathé ThuisBij Pathé Thuis is de serie niet te kijken.
⛔️ Prime VideoDe serie is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de serie nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Brawn: The Impossible Formula 1 Story’ (2023)

Wees getuige van een van de meest ongelooflijke verhalen uit de geschiedenis van de Formule 1: het verhaal van Brawn GP. In 2008 ging het Honda-raceteam failliet. Voor het eerst in deze sport kwamen hun rivalen samen en brachten ze het team terug op het circuit. Onder leiding van Ross Brawn werd Brawn GP geboren. Alles was koek en ei, totdat ze realiseerden dat ze onbedoeld een sterke tegenstander hadden gecreëerd. Keanu Reeves, acteur en fanatiek fan van de Formule 1, interviewt in deze meeslepende vierdelige serie race-iconen die hun inzichten delen en vertellen over het drama op de baan, maar ook erbuiten. Bekijk het bijzondere traject vanaf de totstandkoming van Brawn GP tot aan de strategische manoeuvres en financiële beproevingen die ze op hun pad tegenkwamen gedurende een bijzonder competitieve periode in deze sport.

Streaming informatie over de serie

TitelBrawn: The Impossible Formula 1 Story
Jaar2023
SoortSerie
DuurVier afleveringen
TaalEngels
CategorieSport
RegisseurDaryl Goodrich, Simon Hammerson
CastKeanu Reeves, Simon Britton, Jenson Button, Ross Brawn

Synopsis: Disney+

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.