Brakke Films Top 10

Brakke dag? Zoek je films voor een kater de dag na een feest? De volgende films zijn op moment van schrijven te kijken op Netflix, Videoland, Ziggo GO of Amazon Prime Video. Onder de lijst staat waar je de film kan streamen. Als je geen abonnement hebt op Netflix, Videoland, Ziggo of Amazon Prime, staat hieronder een link naar de plek waar je het beste de DVD kan krijgen.

Dit is de top 10 brakke films op Netflix

 1. The Hangover

  Te kijken op Netflix

 2. The Lion King

  Te kijken op Ziggo Movies & Series

 3. Ted

  Te kijken op Netflix

 4. Forrest Gump

  Te kijken op Netflix en Amazon Prime Video

 5. Bros Before Hos

  Te kijken op Netflix en Videoland

 6. Lord of War

  Te kijken op Netflix

 7. The Dark Knight

  Te kijken op Netflix

 8. Fight Club

  Te kijken op Amazon Prime Video

 9. Superbad

  Te kijken op Netflix

 10. Project X

  Te kijken op NetflixBrakke Films Top 10 Hangover

10. Project X (2012)

Te kijken op: Netflix

Drie ouderejaars van een middelbare school geven een verjaardagsfeest om zichzelf populair te maken. Naarmate de nacht vordert loopt het feest volledig uit de hand zodra meer en meer mensen van het feest te horen krijgen.

9. Superbad (2007)

Te kijken op: Netflix

Twee afhankelijke middelbare scholieren moeten elkaar loslaten. Ze zullen leren omgaan met hun scheidingsangst nadat het plan van een feest met veel drank volledig uit de hand loopt.

8. Fight Club (1999)

Te kijken op: Amazon Prime

Een slapeloze kantoormedewerker en een gestoorde zeepmaker vormen een ondergrondse vechtclub die verandert in iets wat veel, veel meer dan alleen een vechtclub is.

7. The Dark Knight (2008)

Te kijken op: Netflix

Wanneer een psychopaat genaamd de Joker terugkomt van een mysterieus verleden wil hij zich wreken en chaos loslaten op de mensen van Gotham. The Dark Knight moet een van de grootste psychologische en fysieke testen ondergaan om de vrede en rechtvaardigheid van de stad te beschermen.

6. Lord of War (2005)

Te kijken op: Netflix

Een wapenhandelaar wordt geconfronteerd met de moraliteit van zijn werk op het moment dat hij achterna gezeten wordt door een agent van Interpol.

5. Bros Before Hos (2013)

Te kijken op: Netflix en Videoland

De vriendschap van twee broers wordt zwaar op de proef gesteld als ze allebei verliefd worden op dezelfde bloedmooie vrouw.

4. Forrest Gump (1994)

Te kijken op: Netflix en Amazon Prime

Forrest Gump is een man uit Alabama met een IQ van 75 die een ingewikkeld leven heeft.

3. Ted (2012)

Te kijken op: Netflix

John Bennett is een man wiens jeugdwens is uitgekomen: zijn teddybeer is tot leven gekomen! Nu moet hij kiezen tussen de relatie met zijn vriendin of de vriendschap met zijn teddybeer.

2. The Lion King (1994)

Te kijken op: Ziggo GO Movies en Series

Een leeuwenjong die koning zal worden wordt weggejaagd uit zijn leefgebied door zijn gemene oom na de dood van zijn vader. In zijn volwassen leven leert hij zijn eigen identiteit en verantwoordelijkheden kennen.

1. The Hangover (2009)

Te kijken op: Netflix

Drie vrienden worden wakker na een vrijgezellenfeest in Las Vegas. Ze hebben geen enkele herinnering meer van de nacht ervoor en de bruidegom is verdwenen. Ze gaan naar hem op zoek voor de bruiloft begint.

Netflix / Videoland / Ziggo GO / Amazon Prime aanbod

Zoek je het volledige online aanbod van alle streamingdiensten in Nederland? Klik dan hier!