Seizoen 3 van superheldenserie ‘The Boys’ komt in juni naar Amazon Prime Video

The Boys is één van de grootste kijkcijferkanonnen van Amazon Prime Video! Met een dikke 8,7 uit 10 op IMDb wint de serie nog elke dag nieuwe fans. Sinds september 2020 is het tweede deel van de serie te zien op de streamingdienst, maar inmiddels is ook het derde seizoen al volledig opgenomen en is er een release datum bekendgemaakt. Lees snel verder voor het antwoord op de vraag: wanneer komt The Boys seizoen 3 op Amazon Prime Video? Ook vind je alles wat we tot nu toe weten over het nieuws, de cast en de trailer van de nieuwe afleveringen.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Wanneer komt The Boys seizoen 3 op Amazon Prime Video in Nederland?

Eerder vertelde showrunner en uitvoerend producent Eric Kripke over het filmen van The Boys seizoen 3: “Amazon, in een gedurfde en historische poging om hun ‘gekke’ demografie uit te breiden, heeft groen licht gegeven voor seizoen 3 van The Boys! De schrijvers en ik zijn hard aan het werk in de (virtuele) schrijfkamer en we moeten helaas zeggen dat de wereld ons veel te veel materiaal heeft gegeven. We hopen begin 2021 te schieten, maar dat is aan een microscopisch klein virus.”

Binnenkort komen The Boys ook echt terug. Nadat Amazon liet weten dat het volledige derde seizoen op camera stond, is nu de release datum bekendgemaakt. Het langverwachte derde seizoen van de voor een Emmy-genomineerde dramaserie zal op vrijdag 3 juni 2022 op Prime Video debuteren met drie afleveringen. Nieuwe afleveringen zullen elke vrijdag daarna beschikbaar zijn, tot aan de seizoensfinale op 8 juli. De premièredatum werd vandaag gedeeld in een bekendmakingsvideo.

Uitzendschema

Het acht afleveringen tellende seizoen zal wereldwijd exclusief te zien zijn op Prime Video. Hieronder vind je het complete uitzendschema.

AfleveringWeekdagDatum
1Vrijdag3 juni 2022
2Vrijdag3 juni 2022
3Vrijdag3 juni 2022
4Vrijdag10 juni 2022
5Vrijdag17 juni 2022
6Vrijdag24 juni 2022
7Vrijdag1 juli 2022
8Vrijdag8 juli 2022

Waar gaat het verhaal van The Boys over?

The Boys is een leuke en krankzinnige kijk op wat er gebeurt als superhelden – die net zo populair zijn als beroemdheden, net zo invloedrijk als politici, en net zo vereerd als goden – hun superkrachten misbruiken in plaats van ze voor het goede te gebruiken. The Boys, een groep burgerwachten, willen de corrupte superhelden een halt toeroepen en zetten hun heroïsche zoektocht voort naar de waarheid over The Seven en Vought – het miljarden conglomeraat dat de superhelden beheert en hun vuile geheimen in de doofpot stopt. Het zijn de schijnbaar machtelozen tegen de supermachtigen.

TitelThe Boys
SoortSerie
Jaar2021
Duur3 seizoenen
TaalEngels
CategorieActie, Misdaad, Drama
IMDb8,7 uit 335.000 stemmen
MakerEric Kripke
CastKarl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Dominique McElligott, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Kapon
KijkenBekijk nu 30 dagen gratis op Amazon Prime Video

Waar kun je The Boys online kijken in Nederland?

Mocht je je afvragen of je ook via Netflix, Videoland, Disney+ of een andere streamingdienst van de afleveringen van The Boys kunt genieten, dan hebben we helaas slecht nieuws voor je. Amazon heeft veel geld in de ontwikkeling van deze Original serie gestoken en is van plan om er veel nieuwe abonnees mee naar haar video on demand-platform Prime Video te trekken. Het is dan ook alleen mogelijk om daar online naar de superheldenserie te kijken.

Komt er een The Boys seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Momenteel is nog niet bekend of er ook een vierde deel van The Boys zal volgen, aangezien ook de komst van S3 nog maar net aanstaande is. Bij nieuws zal het direct op Streamwijzer’s website en social media kanalen verschijnen.

Welke teaser of trailer is er van het derde seizoen van de serie?

Er zijn een paar korte eerste beelden gedeeld van het derde seizoen van deze Amazon Original serie, zoals hieronder te zien is. Met deze teaser trailer werd ook direct de wereldwijde release datum bekendgemaakt.


Veelgestelde vragen


Synopsis: Amazon