Waar kun je de film ‘The Boys in the Boat’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film The Boys in the Boat (2023) online kijken kunnen. In deze film volgen we een Amerikaans roeiteam dat het probeert te maken tijdens de Olympische Spelen in Berlijn in 1936. Hieronder geven we aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op een van de streamingdiensten.

Waar kun je de film ‘The Boys in the Boat’ (2023) online kijken?

De nieuwe film The Boys in the Boat ging op vrijdag 29 maart 2024 in première. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen per platform in Nederland.

Amazon Prime Video➡️ Ga meteen naar The Boys in the Boat bij Amazon Prime Video in Nederland. De film is hier sinds vrijdag 29 maart te zien. En als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 30 dagen gratis.
⛔️ Disney+De streamingdienst van The Walt Disney Company heeft The Boys in the Boat helaas niet in zijn aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze film niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je de film The Boys in the Boat jammer genoeg niet zien.
⛔️ SkyShowtimeDe nieuwe streamingdienst SkyShowtime vertoont de film niet.
⛔️ ViaplayDit video on demand-platform heeft de titel niet in zijn catalogus opgenomen.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film The Boys in the Boat nu niet te vinden.

Verhaal van film ‘The Boys in the Boat’ (2024)

George Clooney neemt nu eens niet vóór, maar áchter de camera plaats. Hij brengt het verhaal van een Amerikaans roeiteam in 1936 tot leven in The Boys in the Boat. De jongens komen uit een land dat financieel compleet in de put zit en besluiten zich toch op te geven voor de Olympische Spelen in Berlijn. Maar kunnen ze als underdogs het verschil maken? Onder meer Masters of the Air-acteur Callum Turner is in deze film te zien.

Streaming informatie over de film

TitelThe Boys in the Boat
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur en 3 minuten
TaalEngels
CategorieDrama
RegisseurGeorge Clooney
CastJoel Edgerton, Callum Turner, Peter Guinness, Sam Strike, Thomas Elms, Jack Mulhern, Luke Slattery, Shorty Hunt, Wil Coban, Tom Varey, Joel Phillimore, James Wolk, Hadley Robinson

Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.