Horrorthriller ‘The Boy Behind the Door’ (2021) staat nu op Pathé Thuis, alléén vandaag te zien met 40% korting

De door critici geprezen mysterieuze horrorthriller The Boy Behind the Door van regisseurs en schrijvers David Charbonier en Justin Powell is vanaf donderdag 10 maart 2022 te zien bij Pathé Thuis. Alleen op die dag kun je hem nog met 40% introductiekorting huren voor €2,99.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

‘The Boy Behind the Door’ is sinds 10 maart 2022 te zien bij Pathé Thuis

Het regent in maart toptitels bij Pathé Thuis. Zo werd er eerder bekend gemaakt dat The Matrix Resurrections (2021), de nieuwe Spider-Man film No Way Home (2021), House of Gucci (2021) en Ghostbusters: Afterlife (2021) allen deze maand op de dienst zullen verschijnen. Daarnaast zal ook de mysterieuze horrorthriller The Boy Behind the Door uit 2021 vanaf donderdag 10 maart op de streamingdienst te zien zijn.

De film krijgt van critici een verbluffende score van 97% op Rotten Tomatoes en wordt vooral geroemd om de zenuwslopende opbouw van spanning. Je kunt hem alléén op de premièredag, donderdag 10 maart, voor de promotieprijs vanaf €2,99 huren. Daarna is de film vanaf €4,99 te huur, maar je kunt er ook voor kiezen om hem te kopen voor €9,99. Als je hem huurt, dan zal de film maximaal 30 dagen in je account beschikbaar zijn. Zodra op start klikt, heb je 48 uur de tijd om hem af te kijken. Ga direct naar The Boy Behind the Door op Pathé Thuis en veel kijkplezier alvast!

Lonnie Chavis is de jonge Randall Pearson in de hitserie ‘This Is Us’

Komt de jonge hoofdrolspeler je bekend voor? Dat kan goed kloppen. De acteur (Lonnie Chavis) speelt namelijk de jonge Randall Pearson in NBC’s razend populaire dramaserie This Is Us. De eerste vijf seizoenen van deze serie waren al te zien op Amazon Prime Video, maar ook Disney+ voegde die gisteren aan het aanbod van de streamingdienst toe. Ook het splinternieuwe zesde seizoen is op beide diensten van start gegaan.

Zo onschuldig als de rol van Lonnie Chavis in This Is Us is, zo angstaanjagend is zijn optreden in The Boy Behind the Door. Het is naar zeggen van de distributeur een soort Home Alone voor gevorderden, in de vorm gegoten van een bloedstollende indiehorror over twee jongens die hun ergste nachtmerrie beleven.

‘The Boy Behind the Door’ (film, 2020): verhaal, informatie en trailer

Op weg naar hun Little League-wedstrijd oefenen de 12-jarige Bobby en zijn beste vriend Kevin nog snel wat worpen in het bos. Kevin gaat een verloren bal zoeken en komt niet meer terug. Bobby gaat ongerust kijken waar zijn vriend blijft en wordt wakker in de kofferbak van een auto, naast een onheilspellend huis in the middle of nowhere. Hij weet te ontsnappen en wil hulp gaan halen als uit het huis plots een noodkreet komt. Bobby besluit Kevin zelf te bevrijden; je beste vriend laat je immers niet zitten. Zonder communicatiemiddelen, en met zijn hart in zijn keel begint Bobby aan zijn reddingsmissie in het donkere, afgelegen huis. Maar hij is niet alleen…

TitelThe Boy Behind the Door
SoortFilm
Jaar2020
TaalEngels
Duur1 uur en 25 minuten
CategorieHorror, Mysterie, Thriller
RegisseurDavid Charbonier, Justin Powell
CastLonnie Chavis, Ezra Dewey, Kristin Bauer van Straten, Scott Michael Foster

Synopsis: Gusto Entertainment

Zac Chapman
Zac is een student in Kunst en Economie op de HKU. Met een passie voor film, televisie, muziek en 'all things pop culture' is hij altijd op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van entertainment.