Kijkers tippen déze spannende thriller: “Zat op het puntje van mijn stoel”

Een goede thriller houdt je in de ban en zorgt ervoor dat je een paar uur geboeid naar je scherm blijft kijken. En dat doet The Boy Behind The Door zeker, als we de reacties van kijkers mogen geloven. Je bekijkt deze ontzettend spannende film nu op Canal+ Series.

→ Meld je nu aan bij Canal Digitaal en kijk gratis de eerste week live en terug naar alle voetbalwedstrijden bij ESPN 1, 2, 3 én 4, bekroonde films & series, 60+ tv-zenders en meer ✅

Kijkers zijn erg te spreken over thriller ‘The Boy Behind The Door’

De thriller The Boy Behind The Door volgt het leven van de twaalfjarige Bobby Green, dat op zijn kop komt te staan als hij samen met zijn beste vriend Kevin ontvoerd wordt. Hij weet te ontsnappen, maar besluit dan dat hij zijn vriend niet zomaar kan laten zitten. Tijdens één angstaanjagende nacht moeten ze alles op alles zetten om te overleven.

The Boy Behind The Door verscheen in 2020, werd gemaakt door Justin Powell (die achter de schermen ook meewerkte aan films als The Hunger Games en La La Land) en was volgens kijkers een critici een absolute aanrader. Hieronder vind je een greep uit de positieve reacties op social media.

‘The Boy Behind The Door’ staat nu op Canal+ Series

Deze spannende film is nu te streamen op TVOD-streamingdienst Pathé Thuis en op Canal+ Series, waar je hem zonder aanvullende kosten kunt bekijken. Bij Canal+ Series kijk je sowieso de eerste week gratis en daarna kun je al vanaf €14,95 per maand een abonnement afsluiten.

Met dit abonnement kan je niet alleen naar tientallen films en series kijken, maar krijg je ook toegang tot ruim 60 tv-zenders en ESPN Compleet, om ook naar alle Eredivisiewedstrijden te kunnen kijken (plus de Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Europa League, Conference League, grote Amerikaanse sportcompetities als de NBA, NHL, NFL, MLB en nog veel meer). Ook worden er natuurlijk maandelijks nieuwe titels aan het aanbod toegevoegd, waarvan wij je altijd op de hoogte houden via je mail.

The Boy Behind the Door - Official Trailer

Meer informatie over de film

De twaalfjarige Bobby Green komt terecht in een nachtmerrie wanneer hij en zijn beste vriend Kevin na school worden ontvoerd. Bobby weet te ontsnappen uit het afgelegen huis waar ze worden vastgehouden. Maar net wanneer hij hulp wil gaan halen, hoort hij de angstkreten van Kevin. Hij besluit om met gevaar voor eigen leven terug te gaan – je beste vriend laat je immers niet zitten. Er staat hen een angstaanjagende nacht te wachten.

TitelThe Boy Behind The Door
Jaar2020
SoortFilm
Duur1 uur en 28 minuten
TaalEngels
CategorieThriller, Drama, Horror
RegisseursDavid Charbonier, Justin Powell
CastLonnie Chavis, Ezra Dewey, Kristin Bauer van Straten, Micah Hauptman, Scott Michael Foster, Rich Ceraulo Ko, Anna B. Shaffer, Alfredo Tavares

Synopsis: Canal+ Series

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.