Boxing Influencers online kijken | 31 oktober 2021 | Gold Edition

Boxing Influencers Gold Edition 2021 staat op het punt om te beginnen! In totaal zoeken 24 bekende Nederlanders elkaar op 31 oktober 2021 op in de ring om een bikkelharde strijd aan te gaan, met onder andere Wail Toumi, Ta Joela, Danny Moors, Anna Bron, Sonny Lorenzo en andere sterren. Ben je benieuwd waar je de gevechten met een live stream online kijken kunt en of ze ook op TV (bij SPIKE) te zien zullen zijn? In dit artikel vind je precies hoe dat zit.

Waar kun je Boxing Influencers (Gold Edition) van 31 oktober 2021 online kijken?

Allereerst is het goed om te weten dat de uitzending van de Gold Edition van Boxing Influencers 2021 op 31 oktober zal worden gesplitst in twee delen. Het ene gedeelte zal op TV & online te zien zijn (TV Kaart) en het andere gedeelte kan enkel als pay-per-view worden gestreamd.

Eerst gaat om 18:00 uur de Livestream Kaart van start. De gevechten die hieronder vallen vind je in het schema hieronder. Je kunt deze strijd tussen influencers alleen bekijken met een pay-per-view kaart die hier op de officiële website van Boxing Influencers te verkrijgen is. Daar vind je ook alle informatie die je nodig hebt over de tickets.

Vervolgens zal om 20:30 uur de TV Kaart beginnen. Deze gevechten (ook hieronder te zien) zijn exclusief te bekijken via de televisiezender SPIKE. Die kun je online bekijken hier via Ziggo Go als je daar klant bent van deze aanbieder of anders zoek je de zender op in het onderstaande zenderoverzicht.

Verder is dit gevecht niet te bekijken in het Nederlandse aanbod van grote internationale streamingdiensten als Netflix, Disney+, Videoland, discovery+ of Amazon Prime Video.

Deelnemers van Boxing Influencers (Gold Edition) op 31 oktober 2021

De onderstaande gevechten staan op het programma voor de Gold Edition van Boxing Influencers op 31 oktober 2021. Hiervan zijn de eerste 8 wedstrijden alleen te bekijken met een Livestream Kaart via de website van Boxing Influencers en zijn de laatste vier enkel via de TV-zender SPIKE te zien. Ook wordt op beide kaarten nog een finale van het 4-mans toernooi uitgezonden.

Kim Grifhorstvs.Anna BronLivestream Kaart
Jietse Strubbevs.Heikki GeensLivestream Kaart
Geraldo Holzkenvs.Mohamed AzzouziLivestream Kaart
Cliff Wilsonvs.GoudtjeLivestream Kaart
Henny Seroeyenvs.Sydney BoutLivestream Kaart
Merijn Brooklynvs.Jaimy DorenboschLivestream Kaart
Vincent Vianenvs.Luca GilliotLivestream Kaart
Wail Toumivs.Ta JoelaLivestream Kaart
Mike Olversvs.Hans PaszjterikTV Kaart
Danny Moorsvs.Sander van de VlietTV Kaart
Boer Ayoubvs.Sonny LorenzoTV Kaart
Tommie Christiaanvs.Charly LuskeTV Kaart

Wanneer is de Boxing Influencers Gold Edition 2021 (programma met tijden)?

Benieuwd hoe laat jij voor de buis moet zitten op 31 oktober 2021 om het gevecht tussen je favoriete strijders niet te missen? Er is geen exact schema naar buiten gebracht door de organisatie, maar we weten wel ongeveer wanneer welk deel van de strijd losbarst.

De deuren van het Topsport Center Almere, waar de Boxing Influencers Gold Edition 2021 plaats zal vinden, openen namelijk om 15:00 uur. Daarna gaat het voorprogramma van start om 16:00 uur. Om 18:00 beginnen de wedstrijden van de Livestream Kaart, waarna de TV Kaart wordt afgewerkt vanaf 20:30 uur. Het evenement zal ongeveer duren tot 22:30 uur.

Boxing Influencers Gold Edition: eerste beelden

Hieronder kun je alvast de eerste beelden bekijken van de Boxing Influencers Gold Edition van 31 oktober 2021. Op het YouTube-account van de organisatie zijn meer interviews, face-offs en andere beelden te vinden van de voorbereidingen op het toernooi.

Meer informatie over sport

Benieuwd wat er allemaal nog meer te zien is wat betreft de beste sportwedstrijden dit weekend? Je vindt het op onze pagina over sport.