Boxing Influencers online kijken | 28 december 2021 | X-Mas Edition

Boxing Influencers X-Mas Edition 2021 staat op het punt om te beginnen! In totaal zoeken 10 bekende Nederlanders elkaar op 28 december 2021 op in de ring om een bikkelharde strijd aan te gaan, met onder andere Alex Maas, Levie Curiel, Efrain van Temptation Island en andere sterren. Ben je benieuwd waar je de gevechten met een live stream online kijken kunt en of ze ook op TV te zien zullen zijn? In dit artikel vind je precies hoe dat zit.

Let op: met de kortingscode STREAMWIJZER (in hoofdletters) krijg je een euro korting op je ticket voor de live stream ✅

Waar kun je Boxing Influencers (X-Mas Edition) van 28 december 2021 online kijken?

Allereerst is het goed om te weten dat de uitzending van de X-Mas Edition van Boxing Influencers 2021 op 28 december 2021 anders zal zijn dan de vorige Gold Edition van 31 oktober 2021. Daar was namelijk het ene gedeelte op TV via Spike & online te zien (TV Kaart) en het andere gedeelte enkel als pay-per-view stream.

Dit keer zit het echter anders, want de Boxing Influencers X-Mas Edition van 2021 is enkel en alleen via online stream te bekijken. Om 18:00 uur gaat het van start en naar verwachting zal het einde ongeveer rond 21:30 uur zijn. De gevechten die hieronder vallen vind je in het schema hieronder.

Je kunt deze strijd tussen influencers alleen bekijken met een pay-per-view kaart die hier op de officiële website van Boxing Influencers te verkrijgen is. Daar vind je ook alle informatie die je nodig hebt over de tickets. Met de code STREAMWIJZER (in hoofdletters) krijg je een euro korting op een ticket dat nu dus verkrijgbaar is voor €11,95 in plaats van €12,95. Veel kijkplezier!

Deelnemers van Boxing Influencers (X-Mas Edition) op 28 december 2021

De onderstaande gevechten staan op het programma voor de X-Mas Edition van Boxing Influencers op 28 december 2021.

Jietse Strubbevs.Goudtje
Alex Maasvs.Levie Curiel
Dephlin Jacobsvs.Kleine Mike
Zach Avelovs.Efrain Balochie
Niek Marijnissenvs.Nico Gossye

Allereerst kun je Jietse Strubbe kennen van zijn deelname aan Temptation Island, maar zijn tegenstander Goudtje is vooral bekend als content creator en ondernemer. Daarna neemt Tempa-zwaargewicht Alex Maas het op tegen Levie, deelnemer van Ex on the Beach. Dephlin Jacobs heeft Juice Channel opgezet en zijn tegenstander Kleine Mike is ook bekend geworden als verleider bij Temptation. Zach en Efrain deden net als Nico mee aan Tempa, maar Niek kun je kennen van zijn deelname aan The Bachelorette.

Wanneer is de Boxing Influencers X-Mas Edition 2021 (programma met tijden)?

Benieuwd hoe laat jij voor de buis moet zitten op 28 december 2021 om het gevecht tussen je favoriete strijders niet te missen? Er zijn geen vaste tijden aan de wedstrijden verbonden, maar ze gaan van start vanaf 18:00 uur en zijn tegen 21:30 uur afgelopen.

Boxing Influencers X-Mas Edition: eerste beelden

Hieronder kun je alvast de eerste beelden bekijken van de Boxing Influencers X-Mas Edition van 28 december 2021. Op het YouTube-account van de organisatie zijn meer interviews, face-offs en andere beelden te vinden van de voorbereidingen op het toernooi.

Meer informatie over sport

Benieuwd wat er allemaal nog meer te zien is wat betreft de beste sportwedstrijden dit weekend? Je vindt het op onze pagina over sport.