Animatiefilm ‘The Boss Baby 2: Familiezaken’ is nu te zien bij Pathé Thuis

Terwijl Tim en zijn Boss Baby-broertje volwassen zijn geworden en elkaar uit het oog zijn verloren, staat een nieuwe Boss Baby klaar om ze weer bij elkaar te brengen. Vanaf vandaag kun je de onlangs verschenen animatiefilm The Boss Baby 2: Familiezaken bij de streamingdienst Pathé Thuis huren.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

Animatiefilm ‘The Boss Baby 2: Familiezaken’ (2021) is nu te zien bij Pathé Thuis

In 2017 verscheen de eerste The Boss Baby-film in de bioscoop en dat bleek een waar kijkcijferkanon te zijn. Het productiebudget van $125 miljoen werd met geschatte inkomsten van ruim $500 miljoen dik terugverdiend, dus besloten de makers om een vervolgfilm te maken. Die verscheen deze zomer na 4 jaar wachten dan eindelijk in de bioscoop, waarna Pathé Thuis de film vandaag in thuispremière te huur beschikbaar stelt vanaf €4,99. Ook is het al een paar weken mogelijk om de film via het platform te kopen.

Zowel de eerste The Boss Baby-film uit 2017 als het gloednieuwe vervolg zijn bij Pathé Thuis te zien, maar niet bij Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, Videoland of een andere SVOD-streamingdienst. Wie de film huurt, kan binnen 30 dagen beginnen met streamen. Vervolgens heb je 48 uur de tijd om hem af te kijken.

Stemmen van topacteurs, zowel in het Nederlands als in het Engels

Ga je met de hele familie voor de TV zitten om The Boss Baby 2 te kijken? Dan kies je waarschijnlijk voor Nederlandse stemmen en dat zijn zeker niet de minsten. Zo spreekt de cabaretier Guido Weijers de stem van Ted in en vertolken Buddy Vedder (GTST), Elise Schaap en Anna Drijver (beiden o.a. bekend van de Netflix-serie Undercover) de rollen van Tim, Tina en Carol.

Voor de grootste namen uit de film- en seriewereld zul je echter de Engelstalige versie van The Boss Baby: Family Business aan moeten zetten. De recentelijk in opspraak geraakte Alec Baldwin spreekt bijvoorbeeld de stem van Ted in, waar James Marsden, Amy Sedaris en Eva Longoria achter de personages Tim, Tina en Carol schuil gaan. Verder herken je vast Jeff Goldblum (van The World According to Jeff Goldblum op Disney+) als Dr. Armstrong, Lisa Kudrow (Friends) als Janice en Jimmy Kimmel (Jimmy Kimmel Live!) als Ted Senior.

Verhaal, informatie en trailer van The Boss Baby: Familiezaken (2021)

Tim en zijn Boss Baby-broertje Ted zijn volwassen geworden en zijn elkaar uit het oog verloren. Tim is nu een getrouwde huisvader en Ted is de CEO van een hedgefonds. Maar een nieuwe Boss Baby wil ze weer samenbrengen.

TitelThe Boss Baby 2 / The Boss Baby: Familiezaken / The Boss Baby: Family Business
Jaar2021
Duur1 uur en 43 minuten
TaalEngels / Nederlands
GenreAnimatie, Avontuur, Komedie, Familie
IMDb5,9 uit 14.000 stemmen
RegisseurTom McGrath
CastAlec Baldwin, James Marsden, Amy Sedaris, Jeff Goldblum, Eva Longoria, Lisa Kudrow, Jimmy Kimmel, Adriana Greenblatt, James McGrath

Synopsis: Pathé Thuis