Bosnië en Herzegovina – Oekraïne: live kijken op tv en online | 21 maart 2024 | Play-off EK kwalificatie

We kijken inmiddels reikhalzend uit naar het EK Voetbal 2024 in Duitsland, maar eerst moet er nog een play-off ronde worden gespeeld om te bepalen welke landen de laatste drie tickets voor het toernooi bemachtigen. Benieuwd wanneer en waar je Bosnië en Herzegovina – Oekraïne kunt kijken? De partij wordt gespeeld op donderdag 21 maart 2024 om 20:45 uur Nederlandse tijd in het Bilino Polje. Hier vind je hoe je direct op tv en online met een live stream de match kunt zien.

Bosnië en Herzegovina – Oekraïne online kijken: live stream van de wedstrijd op donderdag 21 maart 2024 om 20:45 uur Nederlandse tijd

Vandaag staat de allereerste play-off op de planning in het staartje van de EK kwalificatie. Nog steeds worden alle uitzendingen door Ziggo Sport verzorgd. Ook de match tussen het team uit Bosnië en Herzegovina en de tegenstanders uit Oekraïne wordt donderdag om 20:45 uur Nederlandse tijd uitgezonden via het aanvullende kanaal Ziggo Sport Racing, zo blijkt uit de programmagids. Je kunt deze wedstrijden allemaal via de app of tv-zender kijken, maar ook onder andere met een Chromecast of via Apple TV op het grote scherm. In de onderstaande tabel vind je een overzicht van de uitzendrechten per streamingdienst in Nederland.

Ziggo Sport➡️ Ga meteen naar Bosnië en Herzegovina – Oekraïne bij Ziggo Sport Racing. Via dit kanaal wordt deze wedstrijd van de EK kwalificatie in Nederland uitgezonden. Door de combinatie met Vodafone kun je het zenderpakket gratis toevoegen bovenop 12 maanden 50% korting. Deze zender is ook aanvullend beschikbaar via andere providers als KPN en Odido.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ ESPNVia de vier zenders en het online platform van ESPN kun je onder andere kijken naar voetbal uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, KNVB Beker, Europa League, Conference League en nog veel meer sport, maar de EK kwalificatie is niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxDit video on demand-platform biedt wel abonnementen voor films & series aan, maar niet voor sport.
⛔️ NetflixBij Netflix is het niet mogelijk om naar voetbal of andere sporten te kijken.
⛔️ Prime VideoPrime Video, de streamingdienst van Amazon, biedt momenteel geen sportabonnementen aan.
⛔️ SkyShowtimeHet is meest recente streamingdienst uit dit lijstje, maar momenteel is er in Nederland geen sport in het aanbod te vinden.
⛔️ ViaplayIn het aanbod van Viaplay kun je onder andere kijken naar het Engelse Premier League– en het Duitse Bundesliga-voetbal, maar voetbal van nationale ploegen is er niet te zien.
⛔️ VideolandSportuitzendingen van de EK kwalificatie worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen als ze niet lineair op de televisiekanalen van RTL worden uitgezonden.

Opstellingen van Bosnië en Herzegovina en Oekraïne tijdens deze wedstrijd in de kwalificatie voor het EK Voetbal 2024

Voetballiefhebbers zijn natuurlijk ook benieuwd naar de tweemaal elf spelers die zijn geselecteerd om direct bij de aftrap opgesteld te staan voor deze wedstrijd in de play-off van de kwalificatie voor het EK Voetbal 2024. Meestal worden de opstellingen op de dag van de match ongeveer een uur van tevoren bekendgemaakt via social media. Deze match tussen Bosnië en Herzegovina vs. Oekraïne staat donderdag om 20:45 uur Nederlandse tijd op de planning, dus we verwachten iets meer dan een uur ervoor te horen wie de basisspelers zijn.

🔵 Opstelling Bosnië en Herzegovina: nog niet bekend

🟡 Opstelling Oekraïne: nog niet bekend

Terugkijken: samenvatting van Bosnië en Herzegovina vs. Oekraïne

Heb je de partij afgelopen donderdag gemist en zou je hem graag terug willen kijken? Je kunt veelal de samenvatting van de wedstrijd online vinden. De makkelijkste manier om deze te vinden is door naar YouTube te gaan en ‘Bosnië en Herzegovina Oekraïne 21 maart 2024 play-off EK kwalificatie’ in de zoekbalk in te tikken. Vervolgens kun je de belangrijkste beelden in een paar minuten terugkijken.

Alle wedstrijden van de EK kwalificatie in 2024 op tv en online kijken met een live stream

De EK kwalificatie is dit jaar in handen van Ziggo Sport, een provider die met zijn video on demand-platform ook onderdeel uitmaakt van het Nederlandse streaminglandschap. Op de sportpagina van Streamwijzer vind je welke wedstrijden waar online te zien zijn met een live stream, maar ook bij welke zender ze op tv worden uitgezonden.

Streamingdiensten in Nederland bieden nog niet vaak sportabonnementen aan, al zijn er sommige video on demand-platforms die het wel mogelijk maken om naar voetbal te kijken. Zo volg je via NLZIET lineair uitgezonden wedstrijden van Europees voetbal en kun je bij Viaplay genieten van de Engelse Premier League en Duitse Bundesliga.