EK Handbal (M): ‘Bosnië en Herzegovina – Nederland’ live kijken op tv en online | Zaterdag 13 januari 2024

Na het WK Handbal voor vrouwen eind 2023 is het tijd voor het Europees kampioenschap voor de mannen. Van 10 tot en met 28 januari 2024 is het de beurt aan de heren om te schitteren op een eindtoernooi. Veel sportliefhebbers vragen zich af hoe ze tijdens het EK Handbal de groepswedstrijd tussen Bosnië en Herzegovina en Nederland op tv en online kijken kunnen op zaterdag 13 januari 2024 om 18:00 uur Nederlandse tijd. In dit artikel geven wij aan of deze wedstrijd op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NetflixAmazon Prime Videodiscovery+Disney+HBO MaxNLZIETVideolandViaplay of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is. Daarnaast lees je welke televisiezender het mondiale handbaltoernooi eventueel ook vertoont.

Waar kun je de groepswedstrijd tussen Bosnië en Herzegovina en Nederland op zaterdag 13 januari 2024 online kijken?

Er zijn nogal wat streamingdiensten in Nederland en sinds een paar jaar worden daar naast films en series ook vaak sportuitzendingen vertoond. Zo ook in het geval van grote handbalwedstrijden. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van de groepswedstrijd tussen Bosnië en Herzegovina en Nederland op het EK Handbal per videodienst in Nederland. Ook zijn we dieper in het speelschema gedoken, zodat jij direct op de hoogte bent voordat je begint met kijken.

Ziggo Sport➡️ Ga meteen naar de wedstrijd Bosnië en Herzegovina vs. Nederland bij Ziggo Sport. Deze streamingdienst heeft in Nederland de uitzendrechten van het EK Handbal in handen. Hierdoor kijk je hier live om 18:00 uur naar de wedstrijden van de Nederlandse handbalmannen.
ViaplayHoewel via deze streamingdienst het WK Handbal voor vrouwen te zien was, is het EK Handbal hier niet te zien. Wel kijk je hier naar matches uit de Duitse handbalcompetitie.
⛔️ discovery+Helaas is het bij deze streamingdienst niet mogelijk om naar handbal te kijken. Wel kun je hier voor andere sporten terecht, waaronder wielrennen en golf.
⛔️ Disney+Ook Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport als handbal te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ ESPNVia de vier zenders en het online platform van ESPN kun je onder andere kijken naar voetbal uit de Eredivisie en nog veel meer sport, maar dit handbaltoernooi is niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ SkyShowtimeHelaas is het ook niet mogelijk om naar het EK Handbal te kijken via SkyShowtime.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je geen sport kijken bij HBO Max in Nederland.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je dit EK Handbal jammer genoeg niet zien.
⛔️ VideolandSportuitzendingen uit de handbalwereld worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.

Tv-zender die de wedstrijd tussen Bosnië en Herzegovina en Nederland uitzendt

Hoewel Viaplay de rechten van het WK Handbal en de Duitse handbalcompetitie heeft, is Ziggo Sport de enige streamingdienst die het EK Handbal voor mannen vertoont. Hierdoor zijn alle wedstrijden tijdens het EK Handbal live te kijken op televisie via kanaal 14. De oranje provider toont naast het Europees kampioenschap van de mannen, ook Europese wedstrijden van de Nederlandse handbalvrouwen. 👉 Ga meteen naar handbal bij Ziggo Sport in de programmagids.

Naast handbal zenden de sportkanalen van Ziggo Sport ook nog tal van andere sporten uit. Zo kijk je onder andere naar diverse voetbalwedstrijden. Hoewel de uitzendrechten van de Duitse Bundesliga en Engelse Premier League in handen zijn van Viaplay, heeft Ziggo Sport nog steeds de uitzendrechten van onder andere de Champions League, Spaanse La Liga, Italiaanse Serie A, Turkse Süper Lig, Franse Ligue 1 en de Belgische Jupiler Pro League. Buiten voetbal om kijk je bijvoorbeeld ook naar races uit de Formule E en MotoGP. Tevens zie je het hele jaar door tennis, waaronder alle ATP 1000- en 500-toernooien en natuurlijk de Grand Slams zoals Wimbledon en Roland Garros. Net als de European en PGA golf tours, smashes van de Oranje volleybaldames- en heren en alle 14 rondes van de Diamond League atletiekwedstrijden.

Meer informatie over het EK Handbal

CompetitieEK Handbal
SportHandbal
DatumZaterdag 13 januari 2024
LocatieDuitsland

Afbeelding ter illustratie

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.