Waar kun je de uitzending van ‘BOOS’ over ‘The Voice online kijken?

Een grote schok galmde door Nederland toen zaterdagochtend bekend werd dat The Voice of Holland opgeschort wordt vanwege aantijgingen over seksueel overschrijdend gedrag en machtsmisbruik. De vermeende daders zijn door de makers van het BNNVARA-YouTube programma BOOS (met als presentator Tim Hofman) benaderd en hieruit volgde een bekentenis en spijtbetuiging van de bandleider van The Voice, Jeroen Rietbergen. Hier vind je waar, wanneer en hoe laat je de uitzending van BOOS over TVOH online kijken kunt. Via de onderstaande rode knop begin je direct met kijken.

Hoe laat en waar is de uitzending van BNNVARA’s programa BOOS over ‘The Voice of Holland’ met Tim Hofman te zien?

Wekelijks zendt BNNVARA de nieuwe uitzending van het online programma BOOS uit via YouTube. Elke donderdag komt om 4 uur ’s middag een aflevering online. Ook de uitzending over TVOH staat op dat moment gepland.

Je kunt vanaf donderdag 20 januari om 16:00 uur op het YouTube-kanaal van BOOS kijken naar de aflevering over The Voice of Holland met Tim Hofman als presentator.

Waarom niet eerder?

Online vragen veel mensen zich af waarom de uitzending van BOOS over The Voice niet eerder uitgezonden wordt. Vanwege de ophef wil men graag zien wat voor ontdekkingen er door de redactie zijn gedaan, dus is het veel gedeelde verdoen om de aflevering bij uitzondering al eerder online te zetten.

Tim Hofman, de presentator van het online programma, laat echter weten dat dit geen mogelijkheid is. In een tweet schrijft hij hierover het volgende: “we kunnen de uitzending niet halsoverkop uitzenden; dat RTL/I-TV koos voor nu al acteren, is aan hen en hun goedrecht. wij maken onze uitzending incl. wederhoor en verwerking van nieuwe verhalen die binnen komen zorgvuldig af. belangrijk, gezien de gevoeligheid van de zaken.”

Wordt de BOOS-aflevering over ‘The Voice of Holland’ ook op TV uitgezonden?

Doordat BOOS een online YouTube-programma van BNNVARA is, wordt het enkel via het kanaal van de serie uitgezonden. Dat is gratis voor iedereen online te bekijken. Het is geen TV-programma, dus je kunt niet op een Nederlandse zender naar de uitzendingen kijken. Daarnaast hebben de makers al in reactie op vragen door de media laten weten dat ze het niet overwegen om deze ene opzienbarende uitzending wel op TV uit te zenden.

Wat wel op televisie is uitgezonden, is de spraakmakende aflevering van de talkshow BEAU op RTL 4 (maandagavond) met The Voice-deelnemers Nienke Wijnhoven en Kirsten Berkx. Zij vertelden hun schrikbarende en emotionele ervaringen tijdens de opnames van de talentenjacht. Een fragment hiervan is hieronder te bekijken en de hele uitzending stream je nu via Videoland en hier bij NLZIET (14 dagen gratis).

Laatste aflevering van de online YouTube-serie kijken

Het is niet de eerste keer dat BOOS een opzienbarende uitzending maakt. Ook vorige week verscheen er al een aflevering over de cryptomunt XPOSE die online veel stof deed opwaaien. Deze aflevering kun je bekijken op Streamwijzer via YouTube door op de link hiervoor te klikken.


Afbeelding ter illustratie