Cryptomunt XPOSE | BOOS | S6 Afl. 19

Met zijn online BNNVARA-programma BOOS heeft presentator Tim Hofman weer een onthullende nieuwe aflevering naar buiten gebracht. Sinds donderdag 13 januari 2022 is te zien hoe zij in samenwerking met BNR en het Financieel Dagblad onderzoek doen naar de cryptomunt XPOSE. Ze gaan op onderzoek uit naar de munt en proberen uit te vinden wat Vasco Rouw, Ralph de Geus en Marc Overmars hiermee te maken hebben. Verder kun je ook de aflevering hierna, over The Voice of Holland, via de rode knop hieronder direct kijken.

BOOS: uitzending over cryptomunt XPOSE

In de omschrijving van deze nieuwe uitzending laat BNNVARA het volgende weten: “De wereld van online investeren en crypto is vrij nieuw en ingewikkeld. Dat weet ook Thijmen. Na te hebben gezien dat Vasco Rouw, Ralph de Geus en Marc Overmars hun naam verbonden aan de crypto-munt van XPOSE, investeerde hij hier flink wat geld in. XPOSE is een omstreden munt, omdat de werking ervan nogal lijkt op het zogenaamde frauduleuze ‘pump & dump’.”

“Maar wat is pump & dump eigenlijk? En wat is de rol precies geweest van Self-made millionaire Vasco Rouw, Ralph de Geus van 433 en chef Ajax Marc Overmars? Wij gaan er achteraan, en Peter Slagter van Lekker Cryptisch geeft jou tips over waar je op moet letten bij het investeren in crypto.”

Meer informatie over de online serie BOOS met Tim Hofman

In BOOS trekt Tim alles uit de kast voor jou. Omdat jij boos bent. En hij het voor je gaat fixen. En waar je boos over mag zijn? Alles. Bijvoorbeeld dat je niet betaald bent door je werkgever, je bent opgelicht door een webshop of je huurbaas je laat wonen in een huis vol schimmel. Ook als je het niet eens bent met iets wat opgelost kan worden via de politiek, laat het ze weten! Zij trekken de juiste politicus voor je aan de mouw. Elke donderdag om 16.00 uur op het YouTube-kanaal van BOOS.


Synopsis: BOOS / BNNVARA
Afbeelding ter illustratie