Leuk: ‘Book Club: The Next Chapter’ staat nu op SkyShowtime

Je favoriete Book Club-vriendinnen zijn terug! Eerder dit jaar verscheen Book Club: The Next Chapter in de bioscoop en nu kun je er ook eindelijk vanuit je luie stoel van genieten. Vanmorgen voegde streamingdienst SkyShowtime de film namelijk toe aan het aanbod.

Reis naar Italië loopt uit de hand in ‘Book Club: The Next Chapter’

In 2018 werden we getrakteerd op Book Club, een film waarin Jane Fonda, Diane Keaton, Candice Bergen en Mary Steenburgen in de huid kropen van vriendinnen Vivian, Diane, Sharon en Carol. Doordat ze met zijn allen Fifty Shades of Grey lazen, veranderde er veel in hun levens. Nu zijn de vriendinnen terug.

Vivian is verloofd met haar oude vlam Arthur en dat moet gevierd worden. De vier boeken daarom een tripje naar Italië. Eenmaal in het prachtige land van pizza, pasta en gelato aangekomen, komen er een paar belangrijke geheimen boven water die een bom leggen onder de vriendschap van de boekenclubmaatjes. De reis loopt al snel uit de hand…

Drie redenen om deze film te kijken:
1️⃣ Vier topactrices in de hoofdrollen
2️⃣ 84% van de kijkers vindt dit een echte aanrader
3️⃣ Prachtige beelden van het mooie Italië

‘Book Club: The Next Chapter’ staat nu op SkyShowtime

SkyShowtime heeft vanmorgen, op maandag 27 november, Book Club: The Next Chapter aan het aanbod toegevoegd. Eindelijk is de film dus zonder aanvullende kosten te streamen met een abonnement op het video on demand-platform. Eerder kon je hem ook al bij Pathé Thuis vinden, maar daar kon je hem alleen kopen of huren.

December wordt overigens ook een mooie maand voor SkyShowtime-abonnees. Zo komen de film Fast X (4 december), Renfield (op 9 december) en Transformers: Rise of the Beasts (op 15 december) naar de streamingdienst. Daarnaast staat de start van Lawmen: Bass Reeves, een splinternieuwe serie, op het programma. Hierin worden we meegenomen in het leven van een van de grootste helden van het Wilde Westen, die een gigantische stempel gedrukt heeft op de Amerikaanse geschiedenis. Je bekijkt het vanaf 18 december.

Meer informatie over de film

In Book Club: The Next Chapter gaan de vier vriendinnen van de boekenclub voor het eerst van hun leven op een echte meidentrip… naar Italië. Als de boel ontspoort en er geheimen boven water komen, verandert wat een ontspannen vakantie had moeten zijn in een uitzonderlijk avontuur kriskras door het land.

TitelBook Club: The Next Chapter
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 48 minuten
TaalEngels
CategorieKomedie, Romantiek, Drama
RegisseursBill Holderman
CastDiane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen, Mary Steenburgen, Craig T. Nelson, Andy Garcia, Vincent Riotta, Don Johnson, Giancarlo Giannini, Hugh Quarshie

Synopsis: Universal Pictures

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.