Waar kun je de film ‘Book Club: The Next Chapter’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Book Club: The Next Chapter (2023) online kijken kunnen. In deze komedie is de boekenclub terug. De vier vriendinnen gaan op een meidentrip naar Italië, waar een hoop geheimen de boel behoorlijk op scherp zetten. Hieronder geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Waar kun je de film ‘Book Club: The Next Chapter’ (2023) online kijken?

The Book Club: The Next Chapter is sinds 11 mei 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken. Daarnaast vind je op Streamwijzer ook meer informatie over de voorgaande film Book Club (2018).

🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar Book Club: The Next Chapter bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt de nieuwste films vaak als eerste toe aan het aanbod, maar helaas is de releasedatum op dit moment nog niet bekend. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting. Book Club is wel al hier op Pathé Thuis te streamen.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Book Club: The Next Chapter momenteel niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze film niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
🔜 SkyShowtimeBook Club: The Next Chapter komt waarschijnlijk in de toekomst naar SkyShowtime. De film is namelijk gedistribueerd door Universal Pictures en deze filmstudio valt onder Comcast Corparation, het moederbedrijf van streamingdienst SkyShowtime. Het is echter nog niet bevestigd dat Book Club: The Next Chapter bij hen te zien zal zijn.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Book Club: The Next Chapter nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Book Club: The Next Chapter’ (2023)

In Book Club: The Next Chapter gaan de vier vriendinnen van de boekenclub voor het eerst van hun leven op een echte meidentrip… naar Italië. Als de boel ontspoort en er geheimen boven water komen, verandert wat een ontspannen vakantie had moeten zijn in een uitzonderlijk avontuur kriskras door het land.

BOOK CLUB: THE NEXT CHAPTER - Official Trailer [HD] - Only In Theaters May 12

Streaming informatie over de film

TitelBook Club: The Next Chapter
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 48 minuten
TaalEngels
CategorieKomedie, Romantiek, Drama
RegisseursBill Holderman
CastDiane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen, Mary Steenburgen, Craig T. Nelson, Andy Garcia, Vincent Riotta, Don Johnson, Giancarlo Giannini, Hugh Quarshie

Veelgestelde vragen

  • Staat of komt de film ‘Book Club: The Next Chapter’ op Netflix?

    Nee, je kunt momenteel niet via Netflix in Nederland op tv of online kijken naar de film Book Club: The Next Chapter. In de tabel bovenaan dit artikel vind je precies welke andere streamingdienst(en) deze titel op het moment van schrijven in het aanbod hebben opgenomen.

  • Wie zitten er in de cast van de film ‘Book Club: The Next Chapter’?

    De grootste rollen in de film Book Club: The Next Chapter worden vertolkt door Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen en Mary Steenburgen.


Synopsis: Universal Pictures

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.