Nieuw op Disney+: Star Wars-serie ‘The Book of Boba Fett’

Sinds de lancering van het tweede seizoen van The Mandalorian en de animatieseries The Bad Batch & Visions hebben Star Wars-fans de laatste tijd flink wat geduld moeten hebben. Toch is het nu eindelijk weer tijd voor een nieuwe serie op Disney+ en daar hebben we met zijn allen lang naar uitgekeken. Vanaf woensdag 29 december 2021 (om 09:00 uur) is de eerste aflevering van The Book of Boba Fett exclusief op Disney’s streamingdienst te zien.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Star Wars-serie ‘The Book of Boba Fett’ gaat op woensdag 29 december 2021 van start op Disney+ in Nederland

Boba Fett’s reis zal worden voortgezet in The Book of Boba Fett, dat in de tijdlijn van het Star Wars-universum zal worden geplaatst binnen het verhaal van The Mandalorian. De acteur Temuera Morrison zal de rol van de premiejager vervullen en zal in zijn cast ook Ming-Na Wen als Fennec Shand hebben. Lees onze recensie van The Book of Boba Fett om te weten te komen wat onze eerste indruk is.

Robert Rodriguez was degene die Chapter 14 van The Mandalorian regisseerde, waarin hij Boba Fett opnieuw introduceerde aan de Star Wars-melkwegstelsel. Hij sluit zich aan bij Favreau en Dave Filoni als uitvoerend producent. Disney+ is de streamingdienst die alles van Star Wars aanbiedt, waardoor de serie alleen hier te zien zal zijn en niet op bijvoorbeeld Netflix, Videoland, Amazon Prime Video of andere video on demand-platforms.

Hoe laat zal The Book of Boba Fett op Disney+ te zien zijn?

Ben je al aan het aftellen en heb je de wekker klaargezet? Dan is het goed om even zeker te weten dat je niet doelloos zit te refreshen op de ochtend van woensdag 29 december 2021. Op die dag kun je namelijk vanaf 09:00 uur Nederlandse tijd voor de TV gaan zitten, want dan zal de eerste aflevering van de nieuwe Star Wars-serie online verschijnen op Disney+. Ga direct naar The Book of Boba Fett op de officiële website van Disney+.

Uitzendschema

Als je de bovenstaande startdatum invult in het programma met een totaal aantal van 7 afleveringen, dan krijg je het volgende uitzendschema van het eerste seizoen van The Book of Boba Fett op Disney+.

AfleveringWeekdagDatumTijd
1Woensdag29 december 202109:00 uur
2Woensdag5 januari 202209:00 uur
3Woensdag12 januari 202209:00 uur
4Woensdag19 januari 202209:00 uur
5Woensdag26 januari 202209:00 uur
6Woensdag2 februari 202209:00 uur
7Woensdag9 februari 202209:00 uur

The Book of Boba Fett (serie, 1 seizoen): verhaal, informatie en trailer

The Book of Boba Fett gaat over de tocht van de legendarische premiejager Boba Fett en huurling Fennec Shand door de onderwereld van de “Galaxy Far, Far Away”. Samen keren ze terug naar de zandvlaktes van Tatooine om hun claim te leggen op het gebied, dat ooit werd geregeerd door Jabba the Hutt en zijn criminele bende.

TitelThe Book of Boba Fett
Jaar2021
SoortSerie
TaalEngels
Duur1 seizoen van 7 afleveringen
GenreActie, Avontuur, Sci-Fi
MakerJon Favreau
CastTemuera Morrison, Ming-Na Wen

Synopsis: Disney