Waar kun je de film ‘The Boogeyman’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film The Boogeyman (2023) online kijken kunnen. In deze horrorfilm, naar een verhaal van Stephen King, komt er een angstaanjagende entiteit in het huis van Sadie en Sawyer Harper terecht, die enkel tevoorschijn komt als het donker is. Hieronder geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘The Boogeyman’ (2023) online kijken?

The Boogeyman was in juni 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar The Boogeyman bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 29 augustus 2023 toe aan het aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
🔜 Disney+Disney+ heeft The Boogeyman op dit moment nog niet in het aanbod opgenomen, maar daar komt op 11 oktober 2023 verandering in.
⛔️ HBO MaxIn het aanbod van HBO Max is deze film momenteel niet te vinden.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘The Boogeyman’ (2023)

The Boogeyman vertelt het verhaal van middelbare scholier Sadie Harper en haar jongere zus Sawyer die de recente dood van hun moeder aan het verwerken zijn. Ze krijgen hierbij weinig steun van hun vader Will, een therapeut die met zijn eigen pijn kampt. Wanneer een wanhopige patiënt onverwacht bij hen thuis verschijnt om hulp te zoeken, laat hij een angstaanjagende bovennatuurlijke entiteit achter die op families jaagt en zich voedt met het lijden van zijn slachtoffers.

The Boogeyman | Official Trailer | 20th Century Studios

Streaming informatie over de film

TitelThe Boogeyman
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 38 minuten
TaalNederlands
CategorieHorror, Thriller
RegisseurRob Savage
CastDavid Dastmalchian, Sophie Thatcher, Chris Messina, Marin Ireland, Vivien Lyra Blair, LisaGay Hamilton, Madison Hu, Maddie Nichols

Veelgestelde vragen

  • Staat of komt de film ‘The Boogeyman’ op Netflix?

    Nee, je kunt momenteel niet via Netflix in Nederland op tv of online kijken naar de film The Boogeyman. In de tabel bovenaan dit artikel vind je precies welke streamingdienst(en) deze titel op het moment van schrijven in het aanbod hebben opgenomen.

  • Wie zitten er in de cast van de film ‘The Boogeyman’?

    De grootste rollen in The Boogeyman worden vertolkt door David Dastmalchian, Sophie Thatcher, Chris Messina en Marin Ireland.


Synopsis: The Walt Disney Company Benelux

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.