Déze bloederige thriller met Timothée Chalamet moet je volgens kijkers zien: “Ben oprecht getraumatiseerd”

Gisteren is Bones and All op Amazon Prime Video verschenen. Deze film vertelt een uniek liefdesverhaal over twee kannibalen, gespeeld door Timothée Chalamet en Taylor Russell, en is zeker niet geschikt voor mensen met een zwakke maak. Als je niet zo snel van bloederige scènes opkijkt is het wel een echte kijktip, zo blijkt uit de reacties van kijkers.

Meld je nu aan bij Amazon Prime Video en kijk 30 dagen gratis naar alle films en series op de streamingdienst ✅

‘Bones and All’ is op Amazon Prime Video gearriveerd

Op Amazon Prime Video is deze week niet alleen de toptitel Plane met Gerard Butler verschenen, maar kun je nu dus ook terecht voor de nieuwste film met Timothée Chalamet. De Dune-acteur schittert in Bones and All als kannibaal Lee. Hij ontmoet in de supermarkt Maren, die achttien jaar oud is als haar vader haar in de steek laat omdat hij haar hang naar mensenvlees niet meer aankan. Lee en Maren besluiten door Amerika te reizen, op zoek naar Marens moeder. Ondertussen proberen ze een plekje te vinden in de maatschappij (en eten ze hier en daar wat mensen op).

De film is gebaseerd op de bestseller van Camille Deangelis en werd naar het witte doek gebracht door regisseur Luca Guadagnino, die eerder het geprezen Call Me By Your Name maakte. Hij heeft dus eerder samengewerkt met Timothée Chalamet. Kijkers en critici zijn erg over het verhaal te prijzen, al heeft het wel die vervreemdende en artistieke stijl die we van Guadagnino gewend zijn. Daar moet je dus tegen kunnen.

Kijkers zijn erg positief over de film

Op Twitter zijn de reacties overwegend positief. Kijkers waarschuwen je wel, want ze vinden de film gruwelijk, heftig en traumatiserend. Hieronder vind je een greep uit de reacties.

Bekijk hieronder direct de trailer

Heb je deze gruwelijke film nog niet gezien? Neem dan vooral een kijkje bij de trailer hieronder of ga direct naar de filmpagina op Amazon Prime Video.

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.