‘Bones and All’ met Timothée Chalamet is nu al online te zien

Dune, Little Women, Don’t Look Up… Het CV van Timothée Chalamet was al indrukwekkend en werd in 2022 aangevuld met Bones and All, een romantische horrorfilm over een verliefd koppel met een bijzondere gedeelde passie… voor kannibalisme. De film was in het najaar nog op het witte doek te bewonderen, maar is nu al te zien vanuit je eigen thuisbioscoop. Pathé Thuis voegde hem op maandag 27 februari toe aan haar aanbod.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Kannibalisme en liefde in ‘Bones and All’

Maren is achttien als ze gedumpt wordt door haar vader, die haar hang naar mensenvlees niet meer in toom wil (en kan) houden. Om zichzelf en haar bijzondere aandoening beter te leren kennen, besluit ze door Amerika te gaan reizen. In medekannibaal Lee vindt ze een onverwachts reismaatje. Maar lukt het ze samen om eindelijk een plekje in de samenleving te vinden?

De rol van Lee wordt gespeeld door Timothée Chalamet, Taylor Russell (bekend van onder meer Escape Room en Lost in Space) is Maren. De regie lag in handen van Luca Guadagnino, die eerder het geprezen Call Me By Your Name maakte en hierbij natuurlijk ook al samenwerkte met Chalamet. Voor Bones and All baseerde hij zich weer op een roman (de bestseller van Camille Deangelis).

Drie redenen om deze film te kijken:
1️⃣ Van topregisseur Luca Guadagnino, bekend van Call Me By Your Name
2️⃣ Een van de talentvolste acteurs van deze tijd, Timothée Chalamet, in de hoofdrol
3️⃣ Enthousiast ontvangen door kijkers en critici

‘Bones and All’ is nu te zien bij Pathé Thuis

Op maandag 27 februari 2023 is Bones and All al naar je eigen thuisbioscoop gekomen. TVOD-streamingdienst Pathé Thuis voegde de film namelijk op die datum toe, waardoor het mogelijk werd om hem te huren (vanaf €4,99) en (voor €15,99). Koop je de film, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan. Je kunt hem dan zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek. Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden.

BONES AND ALL | Official Trailer | MGM Studios

Meer informatie over de film

Bones and All gaat over de liefde die ontstaat tussen Maren (Taylor Russell), een jonge vrouw die probeert te overleven aan de randen van de samenleving, en Lee (Timothée Chalamet), een nogal intense dakloze jongen. Samen ondernemen ze een ware odyssee, die hen voert langs de achterafweggetjes, verborgen doorgangen en valluiken van het Amerika van Ronald Reagan. Maar uiteindelijk leiden alle wegen toch terug naar hun angstaanjagende verleden en naar een beslissend moment dat zal bepalen of hun liefde hun anders-zijn kan overwinnen.

TitelBones and All
Jaar2022
SoortFilm
Duur2 uur en 11 minuten
TaalEngels
CategorieDrama, Romantiek, Thriller
RegisseurLuca Guadagnino
CastTaylor Russell, Timothée Chalamet, Mark Rylance, Chloë Sevigny, André Holland, Jessica Harper, Michael Stuhlbarg, David Gordon Green, Jake Horowitz

Synopsis: Warner Bros. Pictures International Holland

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.