Waar kun je de film ‘Bones and All’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Bones and All (2022) online kijken kunnen. Deze film werd geregisseerd door de man achter Call Me By Your Name en draait om de liefde tussen een dakloze jongen en een vrouw die overleeft aan de randen van de samenleving. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Bones and All’ (2022) online kijken?

Bones and All was in december 2022 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Bones and All bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 27 februari toe aan haar aanbod. En als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
Amazon Prime VideoDe film is op nu te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video. 👉 Bekijk direct Bones and All bij Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
🔜 HBO MaxBones and All is gedistribueerd door Warner Bros. Pictures en daarom is de verwachting dat de film naar hun streamingdienst, HBO Max, gaat komen. Dit is echter nog niet bevestigd. Uiteraard laten we het via je mail weten als de online releasedatum bekend is.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ SkyShowtimeDeze nieuwe videodienst heeft de film niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Bones and All nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Bones and All’ (2022)

Metro Goldwyn Mayer Pictures presenteert Bones and All, een film over liefde, geregisseerd door Luca Guadagnino (Call Me by Your Name), die hiervoor in 2022 op het filmfestival van Venetië de Zilveren Leeuw voor beste regisseur won. Bones and All gaat over de liefde die ontstaat tussen Maren (Taylor Russell), een jonge vrouw die probeert te overleven aan de randen van de samenleving, en Lee (Timothée Chalamet), een nogal intense dakloze jongen. Samen ondernemen ze een ware odyssee, die hen voert langs de achterafweggetjes, verborgen doorgangen en valluiken van het Amerika van Ronald Reagan. Maar uiteindelijk leiden alle wegen toch terug naar hun angstaanjagende verleden en naar een beslissend moment dat zal bepalen of hun liefde hun anders-zijn kan overwinnen.

Streaming informatie over de film

TitelBones and All
Jaar2022
SoortFilm
Duur2 uur en 11 minuten
TaalEngels
CategorieDrama, Romantiek, Thriller
RegisseurLuca Guadagnino
CastTaylor Russell, Timothée Chalamet, Mark Rylance, Chloë Sevigny, André Holland, Jessica Harper, Michael Stuhlbarg, David Gordon Green, Jake Horowitz

Synopsis: Warner Bros. Pictures

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.