Waar kun je de film ‘Bon Bini Holland 3’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Bon Bini Holland 3 (2022) online kijken kunnen. De Nederlandse komedie met Jandino Asporaat is ‘onbeskofter’ dan ooit en naast hem schitteren in de cast sterren als Lamara Strijdhaftig, Tineke Schouten, Summer de Snoo, Tygo Gernandt, Rico Verhoeven, Najib Amhali en Tony Junior. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Bon Bini Holland 3’ (2022) online kijken?

Gemiddeld komen de nieuwste films van WW Entertainment, de distributeur van Bon Bini Holland 3, enkele weken of maanden na de bioscooppremière online bij TVOD-diensten als Pathé Thuis. Inmiddels bleek uit het overzicht van nieuwe films op Pathé Thuis in oktober dat de film op 28 okt. online verscheen. Vervolgens is het ook mogelijk dat er een SVOD-dienst is die de uitzendrechten in de wacht weet te slepen, maar momenteel is nog niet bekend welk platform dat wanneer zal lukken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar Bon Bini Holland 3 bij Pathé Thuis. Daar is de film vanaf 28 oktober 2022 te zien. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video, terwijl je er wel hier naar Bon Bini: Judeska In Da House (2020) en hier naar Bon Bini Holland 2 (2018) kunt kijken.
⛔️ Disney+Hier kun je nu helaas niet naar de film kijken met een lidmaatschap op het video on demand-platform.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Bon Bini Holland 3 niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix, al staat de eerste film uit de reeks uit 2015 er wel op.
⛔️ ViaplayIn het aanbod van Viaplay is Bon Bini Holland 3 nu niet te zien.
⛔️ VideolandBij Videoland is de film nu niet te vinden, terwijl zowel de eerste als de tweede film uit de reeks momenteel wel in het aanbod staan.

Verhaal en trailer van ‘Bon Bini Holland 3’ (2022)

Wanneer Robertico zich voordoet als eigenaar van F.C. Kip wordt het kiprestaurant overgenomen door de Amerikaanse fastfood gigant Wicked Chicken. The American Dream lijkt voor iedereen werkelijkheid te worden, maar eenmaal in New York lopen de zaken anders dan gepland. Lukt het Robertico om zijn ware identiteit verborgen te houden voor het meisje van zijn dromen, Zoë? Wat doet Judeska op de New York Fashion Show? En Gerrie op een cruise in de Caribbean? Maar vooral: lukt het de F.C. Kippers om hun restaurant weer in eigen handen te krijgen?

BON BINI HOLLAND 3 | Officiële trailer

Streaming informatie over de film

TitelBon Bini Holland 3
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 24 minuten
TaalNederlands
CategorieKomedie
RegisseurPieter van Rijn
CastJandino Asporaat, Lamara Strijdhaftig, Tineke Schouten, Phi Nguyen, Summer de Snoo, Sergio Ijssel, Alpha Oumar Barry, Tygo Gernandt, Robin Holzken, Rico Verhoeven, Najib Amhali, Loes Schnepper, Roué Verveer, Tony Junior, Wart Kamps

Synopsis: WW Entertainment

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.